Telefon: 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën): 00355 4 2222235

Për Rezervimet e Konsultave Ambulatore: 0800 28 28

Rruga e Dibrës, Nr.372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Neurokirurgjia

Teknologjia Bashkëkohore

Pediatria

Përkushtuar kujdesit të fëmijëve

Onkologjia

Diagnostikim & Trajtim

Kirurgjia e Përgjithshme

Plastikë, Urologji, Kirurgji Digjestive

Kardiologjia

Sëmundjet Kardiovaskulare

Ortopedi, Traumatologji

Trajtim i Artikulacioneve, Shpinës

Neurologjia e Psikiatria

Sëm.Neurologjike, Crregullimet Mendore

Diabeti

Sëmundjet Endokrine

Sëmundjet Infektive

Kërkime, Metoda, Terapi

Nefrologjia

Sëmundjet e Veshkave, Dializa

Hematologjia

Onkohematologji Pediatrike

Radiologjia, Imazheria Diagnostike

Shërbime Radiologjike të Avancuara

Laboratori

Analiza të sakta dhe në kohë

ORL

Kirurgjia e kokës, qafës

Urgjenca, 24/7

Çdo orë të ditës, çdo ditë të javës

Kreu

 

 

 

Lajme

Shiko të gjitha Lajmet »

Aktivitete


Shiko të gjithë Aktivitetet »

Për Shëndetin Tuaj

  • Kalendari
    i Promocionit të Shëndetit
    2016

no images were found

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në FacebookNa ndiqni në Twitter