Kardiologjia
Sëmundjet Kardiovaskulare
Qendra e Konsultave Ambulatore QKA
Laboratori
Analiza të sakta dhe në kohë
Edukimi në Vazhdim
Shërbimi i Onkologjisë
Lufta kundër kancerit

Na kontakoni

Telefon: +355 4 2373835
E Hënë- E Enjte 08:00-16:30 E Premte 08:00 -14:00
E-mail: QSUT@shendetesia.gov.al
Për donacion

Shërbim 24 orë

QSU “Nënë Tereza” ofron shërbime mjekësore diagnostikimi e kurimi në njësi të specializuara.
Shërbimet janë njësi diagnostikuese trajtuese dhe shkencore themelore.

Urgjenca

Adresa Rruga e Dibrës nr.372, Tiranë

Urgjencat: 112  /  Urgjenca kombëtare : 127

Jepni opinionin tuaj

    Dekorata “Nënë Tereza”

    Dekorata “Nënë Tereza” U jepet personaliteteve shqiptare dhe të huaja për akte të shquara humanizmi ndaj kombit shqiptar dhe njerëzimit.