Një ndërhyrje e rrallë në tru realizuar nga ekipi mjekësor i udhëhequr nga prof.Mentor Petrela

30/01/2020

Një ndërhyrje e rrallë në tru në një paciente 54 vjeçare, u realizua në QSUNT nga ekipi mjekësor i udhëhequr nga prof. Mentor Petrela, me asistencën e neurokirurgut me famë botërore, prof. Henry Marsh.

Kjo është hera e dytë që ndërhyrja delikate e heqjes së masës tumorale në tru, me pacientin zgjuar realizohet nëQSUNT me prof. Henry Marsh.

Punë fantastike e ekipit të Neurokirurgjisë, me mbështetjen e pakursyer të neurokirurgut britanik, i cili rikthehet në Shqipëri edhe për leksionet mbi inteligjencën artificiale dhe komunikimin me
studentët e mjekësisë në Tiranë.

Posted in Lajme by admin qsut