Four Columns

17/08/2023

Shpallja per specialist ne sektorin e ndjekjes se investimev

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
26/06/2023

Shpallja per vend te lire pune Fizikan ne Radioterapi Shpall

Posted in Uncategorized by admin qsut
27/04/2023
Posted in Njoftime për vende të lira pune by admin qsut
18/05/2022

SPECIALIST DIETOLOG

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
18/05/2022

SPECIALISTË NË SEKTORIN E PROKURIMEVE

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
18/05/2022

SPECIALIST NË SEKTORIN E FINANCES DHE KONTABILITETIT

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
18/05/2022

SPECIALIST NË SEKTORIN E PLANIFIKIMIT BUXHETOR DHE PROJEKTEV

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
18/05/2022

SPECIALIST NË SEKTORIN E MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
18/05/2022

SPECIALIST NË SEKTORIN E MARRËDHËNIEVE LIGJORE, NE DREJTORIN

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
18/05/2022

SPECIALIST NË SEKTORIN E IT DHE KOMUNIKIMIT

Posted in Njoftime për vende të lira pune by Enea Koka
Load More