Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Aktivitete > Konferenca e 8-të e Europës Juglindore të Kemioterapisë dhe Infeksioneve

Konferenca e 8-të e Europës Juglindore të Kemioterapisë dhe Infeksioneve

Mjekë infeksionistë, hematologë dhe dermatologë si edhe mikrobiologë dhe farmacistë të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” organizojnë Konferencën e 8-të të Europës Juglindore të Kemioterapisë dhe Infeksioneve, në datat 12-15 Tetor 2017.

 

Është hera e parë që kjo konferencë, pas 7 vitesh të mëparshëm suksesi, organizohet në Shqipëri. Partnerët organizatorë të kësaj konference janë Shoqata Shqiptare e Infektivologjisë në bashkëpunim me Shoqatën Ndërkombëtare të Kemioterapisë dhe Infeksionit (ISC) dhe Federatën Europiane të Shoqatave të Kemioterapisë dhe Infeksionit (FESCI). Konferenca organizohet në partneritet edhe me shoqatat ndërkombëtare simotra nga Sllovakia, Sllovenia, Serbia, Gjermania, Greqia, Rumania, Bullgaria si dhe me shoqatat partnere vendase si: Shoqatën Shqiptare të Dermatologjisë dhe Vereologjisë, Shoqatën Shqiptare të Hematologjisë dhe Shërbimin e Hematologjisë, Shoqatën Shqiptare të Mikrobiologjisë, Departamentin e Farmacisë të Fakultetit të Mjekësisë, UMT, Shoqatën Kosovare të Sëmundjeve Infektive dhe Qendrën e Europës Juglindore për Kontrollin e Sëmundjeve Infektive. Në konferencë do të marrin pjesë lektorë nga shumë vende të rajonit dhe Europës dhe do të trajtohen probleme të rëndësishme të menaxhimit bashkëkohor të infeksioneve dhe kemioterapisë. Konferenca do të akreditohet nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim.


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook