Arbana zbulimi i problemit të madh që kishte në zemrën e saj.

03/11/2019

Arbana u zbulua rastësisht nga një vizitë rutinë për problemin e madh që kishte në zemrën e saj.Menjëherë ka kryer ndërhyrjen e vështirë dhe sot mund t’i rikthehet jetës normale si të gjithë fëmijët e tjerë.

Por nuk është e vetmja, ekipi i kardiokirurgjisë në QSUNT ja ka dalë të kryejë ndërhyrje shumë delikate edhe tek fëmijë shumë të vegjël duke u shpëtuar jetën!

Posted in Lajme by admin qsut