Foto nga ambjentet e reja të Bllokut Operator Kirurgjikal

18/01/2020

Foto nga ambjentet e reja të Bllokut Operator Kirurgjikal dhe nga Shërbimi i Kirurgjise së Prgjithshme I dhe Sherbimi i Kirurgjise së Përgjithshme  dhe Digjestive II.

Posted in Lajme by admin qsut