24 Prill 2014, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik

23/04/2014

24 Prill 2014, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik me temë:
Sistemet e survejancës dhe të monitorimit në Shëndet Publik”

E enjte, 24 Prill, 2014 08:30-14:00

Vendi i organizimit

Hotel Tirana Internacional

Organizatori/Ofruesi

Instituti i Shëndetit Publik

Kategoria e pjesëmarrësve

 • Specialistë të Shëndetit Publik
 • Mjekë klinicistë të të gjitha specialiteteve
 • Psikologë
 • Punonjës social
 • Menaxher/Drejtor
 • Dentist
 • Farmacist

Të ftuar

 • Prof. Pekka Puska, President i Shoqatës Europiane të Drejtorëve të Instituteve të Shëndetit Publik, Finland
 • Anthony Kessel, Director of Public Health Strategy , Public Health England
 • Prof.dr. André van der Zande, Director of National Institute for Public Health & the Environment, Netherland
 • Mjekë nga Kosova dhe Maqedonia

Akreditimi

Konferenca është e akredituar nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim (QKEV)

Kontakt:

Rudina Çumashi

Webpage: www.ishp.gov.al

E-mail: rudi.baboci@yahoo.com

Cel: +355 672053078

Posted in Aktivitete by admin qsut