Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > Urgjenca e Spitalit Infektiv e rikonstruktuar në #QSUT

Urgjenca e Spitalit Infektiv e rikonstruktuar në #QSUT

Urgjenca e Spitalit Infektiv e rikonstruktuar në #QSUT, një investim që garanton një cilësi të përmirësuar shërbimi për qytetarët dhe kushte më të mira pune për stafin mjekësor.

 

  • Standarde bashkëkohore.
  • Dyfishim kapacitetesh.
  • Dy bokse izolimi për sëmundjet ngjitëse.
  • Repart imazherie brenda urgjencës për diagnostikimin në kohë të sëmundjeve.
  • Përfitojnë 40 mijë pacientë në vit.

  

Falemnderojmë donatorët Universitetin Metropolitan Tirana dhe kompaninë Montal që mundësuan rikonstruksionin e Urgjencës Infektive në QSUT “Nënë Tereza”.