Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Shërbimet e Ofruara

Në këtë shërbim realizohen të gjitha tipet e ndërhyrjeve neurokirurgjikale. Akset kryesorë të aktivitetit të shërbimit janë:


Kirurgjia vaskulare


Trajtimi i malformimeve vaskulare (aneurizma, malformacione arterio-venoze, fistula arterio-venoze, kavernoma, angioma, anomali zhvillimore venoze DVA)

Kirurgji e arteries karotide dhe vertebrale

Trajtim kirurgjikal i aksidenteve vaskulare cerebralë

Trajtimi endovaskular – coiling


Kirurgjia e bazës kraniale


Orbitë

Fosa anteriore

Piramida e klivusi


Kirurgjia e tumoreve cerebralë


Biopsi stereotaktike

Biopsi ekscizionale

Heqje kirurgjikale

Protokolle Neuro-onkologjie dhe kimioterapi

Radioterapi konvencionale dhe radiokirurgji


Kirurgjia e kolonësDegjenerative: hernie diskale,mielopati artrozike. Patologji vaskulare, kirurgjia në raport me arterien vertebrale.

Tumoret e palcës dhe të kolonës

Malformacione të kollonës

TraumëDismorfia kraniale dhe spinale


Kirurgji pediatrike


Tumoret e moshës pediatrike

Derivacione valvulare

Kirurgjia e nervave periferikë


Pleksi brakial, pleksi distocik, nervat periferike, kanal karpal, nerv kubita

Dëmtimi periferik i nervave i lindur ose i fituar, traumatik dhe jo traumatik

Trajtim kirurgjikal i dhimbjes

Kirurgjia e epilepsisë


Epilepsia lezionale

Epilepsia temporale meziale nga skleroza hipokampale

Epilepsia farmako-rezistente

Kirurgjia funksionale


Stimulimi i bërthamave subtalamike për Sëmundjen e Parkinson

Trajtimi i distonis, spasticitetit, tremorit dhe hyperhidrozes

Konsultat ambulatore:Ditët dhe orari i vizitave


Ditët


Ora


Prof. Mentor Petrela


E Hënë, E Premte


09:00-15:00


Dr. Artid Lame


E Hënë


09:00-15:00


Dr.Sh.M. Arsen Seferi


E Martë


09:00-15:00


Dr. Eugen Enesi


E Martë


09:00-15:00


Dr.Sh.M. Artur Xhumari


E Mërkurë


09:00-15:00


Dr. Gentian Kaloshi


E Mërkurë, E premte


09:00-15:00


Dr.Sh.M. Ridvan Alimehmeti


E Enjte


09:00-15:00


Dr. Edvin Dervishi


E Enjte


09:00-15:00


Pritja dhe Urgjencat


Shërbim urgjence me mundësinë e një konsulte neurokirurgjikale.


Kontakt:

+ 355 (4) 2349382 Reanimacioni neurokirurgjikal (24h/24)

+ 355 (4) 2349209 Sekretariati (çdo ditë 9h-16h)

+ 355 (4) 2349246 Konsultat (çdo ditë 9h-13h)

e-mail mentor.petrela@gmail.com Fax:+ 355 (4) 2362641


Gjej shërbimin në hartë:Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook