Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > QSUT – Një pikturë për më shumë ngrohtësi

QSUT – Një pikturë për më shumë ngrohtësi

Sot në ambjentet e Qendrës së Hemoglobinopative pranë Spitalit Pediatrik, stafi i administratës së QSUT ka kushtuar disa momente të ditës në krijimin e ambjenteve sa më miqësore për fëmijët që marrin kujdes shëndetësor në këtë spital.

 

Stafi ynë ka pikturuar këtë qendër, në një përpjekje për të krijuar një ambjent më të ngrohtë, frymëzues që mbështet kujdesin dhe angazhimin ndaj këtyre fëmijëve dhe përhap frymën festive në ambjentet e spitalit.Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook