Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Lajme > QSUT: Masa për administrimin e situatës me raste të shtuara të gripit

QSUT: Masa për administrimin e situatës me raste të shtuara të gripit

Bazuar në Urdhrin Nr. 74, datë 26.02.2014 “Për Administrimin e Situatës me raste të shtuara të Gripit”, QSUT ka marrë masa në përgjigje të rasteve të dyshuara apo konfirmuara me grip pranë kësaj qendre spitalore.

 

Strukturat përgjegjëse të QSUT u angazhuan menjëherë për:

 

  • furnizimin e Shërbimeve me sasi të mjaftueshme të barit antiviral TAMIFLU;
  • sigurimin e rregullt me Oksigjenoterapi në shërbime;
  • pajisjen e personelit mjekësor me maskat e posaçme mbrojtëse sipas standardeve të OBSH;
  • sigurimin e gatishmërisë në shërbimet laboratorike dhe reanimacione;
  • sigurimin e raportimit për rastet me infeksion apo insuficiencë të rëndë respiratore dhe për rastet e vdekjeve.


Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook