Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Konsultat dhe Oraret


Kreu > Për Pacientët dhe Familjarët > Konsultat dhe Oraret

Strukturat e konsultave në QSUT

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e Pediatrisë sipas kabineteve

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin e Pediatrisë, ju lutemi, të kontaktoni në numrin e tel 04 2349 441.

 

Shërbimi

Mjeku Konsulent

Ditët e Konsultave

Orari

Nefrologji

D.SH.M. Ornela Xhango

E Hënë – E Mërkurë – E Enjte

10.00 – 13.00

Prof.Ass. Diamant Shtiza

E Martë – E Premte

10.00 – 13.00

Okulistikë

Dr. Eneida Rustemi

E Hënë – E Mërkurë – E Premte

12.00 – 15.00

E Marte – E Enjte (Spitali Francez)

10.00 – 13.00

Onkohematologji

Prof. Anila Godo

E Hënë – E Martë

10.00 – 13.00

Prof.Ass. Donjeta Bali

E Mërkurë

10.00 – 13.00

D.SH.M. Mirela Xhafa

E Enjte

10.00 – 13.00

Prof. Eleni Nastas

E Premte

10.00 – 13.00

Pneumoalergologji

Prof. Luljeta Kote

E Hënë – E Mërkurë – E Premte

10.00 – 13.00

D.SH.M. Melpomeni Bizhga

E Martë – E Ente

10.00 – 13.00

Prof. Evda Vevecka

E Martë – E Enjte

10.00 – 13.00

GastroHepatologji

Prof. Paskal Cullufe

E Martë – E Enjte

10.00 – 13.00

D.SH.M. Virtut Velmishti

E Hënë – Premte

10.00 – 13.00

Dr. Ermira Dervishi

E Mërkurë

10.00 – 13.00

Endokrinologji

D.SH.M. Agim Gjikopulli

E Hënë – E Mërkurë – Premte

10.00 – 13.00

Dr. Laurant Kollcaku

E Martë – E Enjte

10.00 – 13.00

Neurologji

D.SH.M.Aida Bushati

E Hënë – E Enjte

10.00 – 13.00

Dr. Aferdita Kumaraku

E Martë – E Premte

10.00 – 13.00

D.SH.M. Armand Shehu

E Mërkurë

10.00 – 13.00

Psikiatri Infantil

D.SH.M. Sonila Tomori

E Hënë – E Martë – E Mërkurë – E Enjte – E Premte

10.00 – 13.00

Dermatologji

Dr. Erjona Shehu

E Hënë – Martë – E Mërkurë – Enjte – E

Premte

10.00 – 13.00

Gjenetikë

Prof. Anila Babameto

E Hënë – Martë – E Mërkurë – Enjte – E

Premte

10.00 – 13.00

Pediatria Infektive

Prof. Gjeorgjina Kuli

E Hënë

10.00 – 13.00

Prof. Eli Foto

E Martë

10.00 – 13.00

Prof. Rajda Petrela

E Mërkurë

10.00 – 13.00

D.SH.M. Hamide Hoxha

E Enjte

10.00 – 13.00

Prof.Ass. Ferit Zavalani

E Premte

10.00 – 13.00

Pediatria e Përgjithshme

Dr. Feride Imeraj

E Merkure

10.00 – 13.00

Dr. Elda Skënderi

E Hënë – E Martë – E Enjte – E Premte

10.00 – 13.00

Kardiologji

Prof.Ass. Numila Kuneshka

E Hënë – E Martë – E Mërkurë – Enjte – E

Premte

10.00 – 13.00

Dr. Albert Koja

E Hënë – E Martë – E Mërkurë – Enjte – E Premte

10.00 – 13.00

Rheumatologji

Dr. Aurel Vula

E Hënë – E Mërkurë – E Premte

10.00 – 13.00

Dr. Genti Xhelilaj

E Martë – E Premte

10.00 – 13.00

O.R.L

D.SH.M. Edlira Beqiri

E Hënë – E Mërkurë – E Enjte – E Premte

10.00 – 13.00

Dr. Juzela Shehu

E Martë- E Enjte – E Premte

10.00 – 13.00

Kirurgjia Infantile

D.SH.M.Dritan Alushani

E Hënë – E Martë – E Mërkurë – E Enjte – E Premte

08.00 – 10.00

Prof.Ass.Sokol Buba

E Hënë – E Mërkurë – E Premte

10.00 – 11.00

D.SH.M. Saimir Heta

E Martë – E Enjte

10.00 – 11.00

Dr. Nikolla Kota

E Hënë – E Mërkurë

10.00 – 13.00

Dr. Adnand Demrozi

E Martë – E Enjte

10.00 – 13.00

D.SH.M. Saimir Heta

E Premte

10.00 – 13.00

 
 
 

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e Sëmundjeve të Brendshme, në Qendrën e Konsultave Ambulatore.

Për t’u informuar mbi konsultat në Qendrën e Konsultave Ambulatore, ju lutemi, të kontaktoni në numrin e tel 0800 28 28 apo 04 2349 217.

 

Shërbimi

Mjeku Konsulent

Ditët e Konsultave

Orari

Nefrologji dhe Hemodializë

Prof. Myftar Barbullushi

E Hënë

10.00 -12.00

D.SH.M. Merita Rroji

E Hënë

10.00 -12.00

Dr. Matilda Imeraj

E Hënë

12.00 -14.00

D.SH.M. Arjana Strakosha

E Martë

10.00 -12.00

D.SH.M. Nevi Pasko

E Martë

10.00 -12.00

Dr.Vilma Çadri

E Martë

12.00 -14.00

Prof. Alma Idrizi

E Mërkurë

10.00 -12.00

D.SH.M. Nereida Zeneli

E Mërkurë

10.00 -12.00

Dr. Suela Mumajesi

E Mërkurë

12.00 -14.00

D.SH.M.Saimir Seferi

E Enjte

10.00 -12.00

D.SH.M. Eriola Bollëku

E Enjte

12.00 -14.00

D.SH.M. Albana Gjyzari

E Premte

10.00 -12.00

Dr. Ahmet Duraku

E Premte

12.00 -14.00

Kardiologji I

Prof. Mimoza Lezha

E Hënë

10.00 -14.00

D.SH.M.Majlinda Cafka

E Martë

10.00 -14.00

D.SH.M. Albana Doko

E Mërkurë

10.00 -14.00

Dr. Ina Refatllari

E Enjte

10.00 -14.00

Dr. Vilma Paparisto

E Premte

10.00 -14.00

Kardiologji II

D.SH.M. Daniela Teferici

E Hënë

10.00 -14.00

Prof. Petrit Bara

E Martë

10.00 -14.00

Prof. Ass. Sokol Myftiu

E Mërkurë

10.00 -14.00

Dr.Benard Shehu

E Enjte

10.00 -14.00

Dr. Eritinka Shuperka

E Premte

12.00- 14.00

Dermatologji

Prof. Ermira Vasili

E Hënë

10.00-12.00

D.SH.M. Monika Fida

E Hënë

12.00-14.00

Prof. Ass. Entela Shkodrani

E Martë

10.00-12.00

D.SH.M. Alert Xhaja

E Martë

12.00-14.00

D.SH.M. Etleva Jorgaqi

E Mërkurë

10.00-12.00

Dr. Artan Dafa

E Mërkurë

12.00-14.00

D.SH.M. Violeta Dajci

E Enjte

10.00-12.00

Prof.Ass.Loreta Kuneshka

E Enjte

12.00-14.00

D.SH.M. Migena Vargu

E Premte

10.00-12.00

Dr. Artan Dafa

E Premte

12.00-14.00

Kabineti i Dermatoskopisë

E Hënë – E Premte

10.00-14:00

Gastrohepatologji

Prof. Bledar Kraja

E Hënë

10.00-12.00

Prof. Jovan Basho

E Hënë

12.00-14.30

Dr. Marsela Sina

E Martë

10.00-12.00

Prof.Ass. Adriana Babameto

E Martë

12.00-14.30

Prof. Ass. Ilir Bibolli

E Mërkurë

10.00-12.00

Prof.Ass. Edite Sadiku

E Mërkurë

12.00-14.30

Prof.Ass. Liri Cuko

E Enjte

10.00-12.00

Prof. Jovan Basha

E Enjte

12.00-14.30

Dr. Irgen Tafaj (Java I dhe Java e III e muajit)

E Premte

10.00-12.00

Dr. Stela Taci (Java I dhe Java e III e muajit)

E Premte

12.00-14.30

Dr. Eva Kici (Java II dhe Java IV e muajit)

E Premte

10.00-12.00

Dr. Stela Taci (Java II dhe Java IV e muajit)

E Premte

10.00-12.00

Dr. Floreta Kurti (Java II dhe Java IV e muajit)

E Premte

12.00-14.30

Endokrinologji

Prof. Luljeta Cakerri

E Hënë

10.00-12.00

Prof. Florian Toti

E Hënë

12.00-14.00

Prof. Agron Ylli

E Martë

10.00-12.00

D.SH.M. Violeta Hoxha

E Martë

10.00-12.00

Dr. Marjeta Kermaj

E Martë

12.00-14.00

Prof. Ass. Thanas Furreraj

E Martë

12.00-14.00

Dr. Gerond Hysi

E Mërkurë

10.00-12.00

Prof. Agron Ylli

E Mërkurë

12.00-14.00

Dr. Marjeta Kermaj

E Mërkurë

12.00-14.00

D.SH.M. Violeta Hoxha

E Enjte

10.00-12.00

Prof. Ass. Thanas Furreraj

E Enjte

12.00-14.00

Dr. Marjeta Kermaj

E Enjte

12.00-14.00

Prof. Florian Toti

E Premte

10.00-12.00

Dr. Gerond Hysi

E Premte

12.00-14.00

Mjekësia Interne & HTA

D.SH.M.Ergita Nelaj

E Hënë

10.00-12.00

Dr.Irida Kecaj

E Hënë

12.00-14.00

Prof.Margarita Gjata

E Martë

10.00-14.00

Dr.Eneida Hoxha

E Martë

12.00-14.00

Dr.Ledio Collaku

E Mërkurë

10.00-12.00

Dr.Somida Kuka

E Mërkurë

12.00-14.00

Dr.Somida Kuka

E Enjte

10.00-12.00

Dr.Ilir Gjermeni

E Enjte

12.00-14.00

D.SH.M.Jola Klosi

E Premte

10.00-14.00

Kirurgji Vaskulare

Dr. Petrika Gjergo

E Hënë

11.00-13.00

Dr. Denis Kosovrasti

E Martë

11.00-13.00

Prof. Ass. Edmond Nuellari

E Mërkurë

11.00-13.00

Prof.Ass. Sokol Xhepa

E Enjte

11.00-13.00

Dr.Albana Kenga

E Premte

11.00-13.00

Urologji

Herion Dredha

E Hënë

10.00-13.00

Aurel Janko

E Martë

10.00-13.00

Rezart Xhani

E Mërkurë

10.00-13.00

Eugent Tata

E Mërkurë

10.00-13.00

Xhemal Keshi

E Enjte

10.00-13.00

Gjergj Karamitri

E Enjte

10.00-13.00

Bilbil Hoxha

E Premte

10.00-13.00

Kirurgji e Përgjithshme 1

Dr. Inid Jorgoni

E Hënë

10.00 -12.00

D.SH.M. Alma Llukacaj

E Hënë

12.00- 14.00

D.SH.M. Myzafer Kaçaj

E Martë

10.00 -12.00

D.SH.M.Rovena Bode

E Martë

12.00 -14.00

Prof. Arvin Dibra

E Mërkurë

10.00 -12.00

Dr. Drini Shehi

E Mërkurë

10.00- 12.00

Dr.Arvit Llazani

E Mërkurë

12.00- 14.00

Dr. Ardian Nelaj

E Enjte

10.00 -12.00

Dr. Erjon Stojku

E Enjte

10.00 -12.00

Prof.Ass.Sokol Paparisto

E Enjte

12.00- 14.00

Dr. Astrit Xhemali

E Premte

10.00 -12.00

D.SH.M. Henri Kolani

E Premte

12.00- 14.00

Kirurgji 2 e Traktit Gastrointenstinal

Prof. Nikollaq Kaçani

E Hënë

10.00-12.00

Dr. Devi Belalla

E Hënë

12.00-14.00

Dr. Dritan Reovica

E Martë

10.00-12.00

Prof. Arben Beqiri

E Mërkurë

10.00-12.00

D.SH.M. Dariel Thereska

E Mërkurë

12.00-14.00

D.SH.M. Gjergji Andrea

E Enjte

10.00-12.00

D.SH.M. Endrit Shehu

E Enjte

12.00-14.00

D.SH.M. Ibrahim Bruka

E Premte

10.00-12.00

Dr. Ervin Gjerazi

E Premte

12.00-14.00

Proktollogji

Dr. Enton Bollano

Çdo ditë

09.30-10.30

Rheumatologji

Prof. Argjend Tafaj

E Hënë

10.00-12.00

Prof. Ass. Dorina Serani

E Hënë

12.00-14.00

Prof. Ass.Teuta Backa

E Martë

10.00-12.00

D.SH.M. Artur Zoto

E Martë

12.00-14.00

Prof. Argjend Tafaj

E Mërkurë

10.00-12.00

Prof.Ass. Valbona Duraj

E Mërkurë

12.00-14.00

Prof. Ass.Teuta Backa

E Enjte

10.00-12.00

D.SH.M. Artur Zoto

E Enjte

12.00-14.00

Prof. Ass. Dorina Serani

E Premte

10.00-12.00

Prof.Ass. Valbona Duraj

E Premte

12.00-14.00

Hematologji

Prof. Ass. Tatjana Caja

E Hënë

13.00-16.00

Prof. Arben Ivanaj

E Martë

13.00-16.00

Prof. Polikron Pulluqi

E Mërkurë

13.00-16.00

Prof. Ass. Arjan Pushi

E Enjte

13.00-16.00

Dr. Alma Cili

E Premte (e parë/e tretë e muajit)

13.00-16.00

Dr. Adela Perolla

E Premte (e dytë/e katërt e muajit)

13.00-16.00

Dr. Elsuarta Calliku

E Premte (e tretë e muajit)

11.00-13.00

Djegie-Plastika

Prof. Gjergji Belba

E Hënë

10.00-12.00

Dr. Gentian Zikaj

E Hënë

12.00-14.00

Dr. Nardi Kola

E Martë

12.00-14.00

D.SH.M. Vladimir Filaj

E Mërkurë

10.00-12.00

Dr. Besnik Faskaj

E Mërkurë

12.00-14.00

Dr. Gëzim Xhepa

E Enjte

10.00-12.00

D.SH.M. Milosao Bazo

E Enjte

12.00-14.00

D.SH.M. Sokol Isaraj

E Premte

12.00-14.00

Imazheri

D.SH.M. Sandër Kola

E Hënë

10.00-14.00

D.SH.M. Aurel Kopeci

E Martë

10.00-14.00

D.SH.M. Deniona Nunci

E Mërkurë

10.00-14.00

D.SH.M. Afrim Pirraci

E Enjte

10.00-14.00

Dr.Stavri Muka

E Premte

10.00-14.00

Kabineti i Provës Ushtrimore (Kardiologji1)

Dr.Vilma Paparisto

E Hënë

10.00-14.00

Prof. Mimoza Lezha

E Martë

10.00-14.00

D.SH.M. Majlinda Cafka

E Mërkurë

10.00-14.00

Dr.Ervina Shirka

E Enjte

10.00-14.00

Prof.Mimoza Lezha

E Premte

10.00-14.00

Kabineti i Echokardiografisë

D.SH.M. Albana Doko

E Hënë

10.00-14.00

D.SH.M. Daniela Teferici

E Martë

10.00-14.00

D.SH.M. Daniela Teferici

E Mërkurë

10.00-14.00

D.SH.M. Majlinda Cafka

E Enjte

10.00-14.00

Dr. Ina Refatllari

E Premte

10.00-14.00

Kabineti Anestezi – Kirurgji 2 Trakti Gastrointenstinal

Dr. Sokol Agolli

E Hënë

11.00-13.00

Dr. Pranvera Dako

E Martë

11.00-13.00

Dr. Arben Kerciku

E Mërkurë

11.00-13.00

Prof.Ass. Krenar Lilaj

E Enjte

11.00-13.00

Dr. Arber Jano

E Premte

11.00-13.00

Kabineti Anestezi – Kirurgji 1 E Përgjithshme

Prof.Ass. Majlinda Dervishi, Dr.Anna Mandi

Dhjetëditëshi I/ Muajit

12.00-13.00

Dr. Artur Hatia, Dr. Adriatik Kozeli

Dhjetëditëshi II/ Muajit

12.00-13.00

Dr. Bilbil Rakipi, Dr. Nertila Koro

Dhjetëditëshi III/ Muajit

12.00-13.00

Kabineti Anestezi – Djegie – Plastika

Prof.Ass. Monika Belba

Dhjetëditëshi I/ Muajit

12.00-13.00

Dr. Albana Aleksi

Dhjetëditëshi II/ Muajit

12.00-13.00

Dr. Ilir Nezha

Dhjetëditëshi III/ Muajit

12.00-13.00

Kabineti Anestezi – Urologji

Agim Dyrmishi

E Hënë

13.00-14.00

Fredi Bedalli

E Martë

13.00-14.00

Haxhire Gani

E Mërkurë

13.00-14.00

Agim Dyrmishi

E Enjte

13.00-14.00

Fredi Bedalli

E Premte

13.00-14.00

Kabineti Citologji

D.SH.M. Ilirian Laci

E Martë

10.00-10.30

D.SH.M. Myzafer Kaçaj

E Mërkurë

09.00-11.00

D.SH.M. Ilirian Laci

E Enjte

10.00-10.30

D.SH.M. Myzafer Kaçaj

E Premte

09.00-11.00

 
 
 

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e Spitalit Onkologjik

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin Onkologjik, ju lutemi, të kontaktoni në numrin e tel 04 2364 440.

 

Shërbimi

MjekuKonsulent

Ditët eKonsultave

Orari

Vizitat për Kirurgjinë

Dr.Ibrahim Avdiu

E Hënë

10.00 – 14.30

D.SH.M.Artan Bodeci

E Martë

10.00 – 14.30

Dr. Ilirjan Naqellari

E Mërkurë

10.00 – 14.30

Dr. Fatmir Tahiri

E Mërkurë

10.00 – 14.30

Prof.Ass.Helidon Nina

E Enjte

10.00 – 13.00

Dr. Ilirjan Naqellari

E Enjte

13.00 – 14.30

Dr.Edmond Gashi

E Premte

10.00 – 14.30

Vizitat për punktin e Gjinekologjisë

D.SH.M.Silvana Çeliku

E Hënë

08.30 – 10.00

Dr.Euglent Hoxha

E Hënë

10.00 – 12.00

Dr.Euglent Hoxha

E Martë

08.30 – 10.00

Dr.Urana Prendi

E Martë

10.00 – 12.00

D.SH.M.Silvana Çeliku

E Mërkurë

08.30 – 10.00

Dr.Urana Prendi

E Mërkurë

10.00 – 12.00

Dr.Euglent Hoxha

E Enjte

08.30 – 10.00

Dr.Urana Prendi

E Enjte

10.00 – 12.00

D.SH.M.Silvana Çeliku

E Premte

08.30 – 10.00

Dr.Euglent Hoxha

E Premte

10.00 – 12.00

Vizitat për punktin e Radioterapisë

Dr.Orges Spahiu

E Hënë

10.00- 14.00

Dr.Orges Spahiu

E Martë

10.00- 14.00

Dr.Enes Hafizi

E Mërkurë

10.00- 12.00

Dr.Fatjona Kraja

E Mërkurë

12.00- 14.00

Prof.Ass.ArianitKokobobo

E Enjte

10.00- 14.00

Dr. Elvisa Kozma

E Premte

10.00- 14.00

Dr.Erald Karalliu

E Premte

12.00-14.00

Vizitat për punkti e Kimioterapisë

Prof.Ass.Dhurata Tarifa

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

D.SH.M. Anila Kristo

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr. Bledi Kreka

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr.Flutura Proko

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr. Enkelejda Cuedari

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr. Sabo Ademi

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr. Joana Millo

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr. Arjana Durbaku

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr. Sotiraq Senjo

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

Dr. Alketa Pere

E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

10.00-14.00

 
 
 

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e Spitali Francez.

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin Francez, ju lutemi, të kontaktoni në numrat e tel 04 2349 293, 0800 28 28, 04 2349 217

 

Shërbimi

Mjeku Konsulent

Ditët e Konsultave

Orari

ORL1 (Onkologji/Rinologji)

Prof.Ass. Besim Boçi

E Hënë

08.00 -10.00

Dr. Roven Sinani

E Hënë

10.00-12.00

D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari

E Martë

09.00-10.00

Prof.Ass. Besim Boçi

E Martë

11.00-13.00

Dr. Roven Sinani

E Merkurë

09.00-11.00

Prof.Ass. Besim Boçi

E Enjte

08.00-10.00

D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari

E Enjte

09.00-11.00

Prof.Ass. Besim Boçi

E Premte

09.00-12.00

ORL 2 (ORL)

D.SH.M. Fatos Dodbiba

E Hënë

09.00-12.00

Dr. Roven Sinani

E Hënë

11.00-12.00

Prof.Ass. Suela Sallavaci

E Hënë

09.00-11.00

Dr. Klevis Thomai

E Hënë

12.00-14.00

D.SH.M. Evis Bendo

E Hënë

09.00-12.00

D.SH.M. Jetmira Fejza

E Hënë

09.00-11.00

Prof.Ass. Besim Boçi

E Martë

11.00-13.00

Dr.Julian Dervishaj

E Martë

11.00-13.00

Prof.Ass. Birkena Qirjazi

E Martë

11.00-13.00

D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari

E Martë

11.00-12.00

Prof.Ass. Birkena Qirjazi

E Martë

11.00-13.00

Prof.Ass. Besim Boçi

E Merkurë

11.00-13.00

D.SH.M. Jetmira Fejza

E Merkurë

09.00-11.00

Dr. Klevis Thomai

E Merkurë

11.00-13.00

D.SH.M. Evis Bendo

E Merkurë

09.00-12.00

Prof.Ass. Birkena Qirjazi

E Merkurë

09.00-12.30

D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari

E Enjte

11.00-12.00

Prof.Ass. Suela Sallavaci

E Enjte

09.00-12.00

Dr. Bledi Nini

E Enjte

11.00-12.00

D.SH.M. Orjeta Tonuzi

E Enjte

09.00-12.00

D.SH.M. Fatos Dodbiba

E Premte

09.00-14.00

Prof.Ass. Suela Sallavaci

E Premte

10.30-12.00

D.SH.M. Evis Bendo

E Premte

09.00-10.30

ORL 3 (Endoskopi)

Dr. Bledi Nini

E Hënë

08.00-10.00

Dr. Klevis Thomai

E Hënë

12.00-14.00

D.SH.M. Orjeta Tonuzi

E Martë

10.00-12.00

Dr. Klevis Thomai

E Merkurë

11.00-13.00

Prof.Ass. Besim Boçi

E Enjte

08.00-12.00

Dr. Roven Sinani

E Premte

11.00-13.00

Audiologji

Prof.Ass. Birkena Qirjazi

E Martë

09.00-11.00

Prof.Ass. Birkena Qirjazi

E Merkurë

09.00-12.30

Prof.Ass. Suela Sallavaci

E Enjte

09.00-12.00

Vestibulometri

D.SH.M. Evis Bendo

E Hënë

09.00-12.00

D.SH.M. Evis Bendo

E Merkurë

09.00-12.00

D.SH.M. Evis Bendo

E Enjte

09.00-12.00

D.SH.M. Evis Bendo

E Premte

10.30-12.00

Otologji

D.SH.M. Jetmira Fejza

E Hënë

09.00-11.00

D.SH.M. Jetmira Fejza

E Merkurë

09.00-11.00

ABR

Prof.Ass. Birkena Qirjazi

E Premte

08.30-09.30

Okulistika

Okulistikë 1 e Përgjithshme

Prof.Pajtim Lutaj

E Hënë

08.00 -11.00

Seg.Anteriore (OP1)

Prof.Ass. Vilma Mema

E Hënë

09.00 -11.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Anila Monka

E Hënë

11.00 -12.30

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Eralda Leci

E Hënë

12.30 -13.30

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Matilda Islamaj

E Hënë

13.30 -14.30

Okulistikë e Përgjithshme

Dr.Ilir Arapi

E Hënë

14.30 -15.30

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Amarildo Belshi

E Martë

08.00-09.00

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Eralda Leci

E Martë

08.00-09.00

Okulistikë e Përgjithshme

Dr.Ilir Arapi

E Martë

09.00- 10.00

Okulistikë e Përgjithshme

Prof.Ass. Vilma Mema

E Martë

10.00-12.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M.Arjeta Grezda

E Martë

12.00-13.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Anila Monka

E Martë

13.00-14.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Amarildo Belshi

E Mërkurë

08.00- 09.00

Seg.Anteriore (OP1)

Prof.Pajtim Lutaj

E Mërkurë

08.00-11.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M.Arjeta Grezda

E Mërkurë

09.30-11.30

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Julinda Jaho

E Mërkurë

12.30-13.30

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Alketa Tandili

E Mërkurë

13.30-14.30

Okulistikë e Përgjithshme

Dr.Ilir Arapi

E Enjte

08.30-09.30

Okulistikë e Përgjithshme

Prof.Ass. Vilma Mema

E Enjte

09.30-11.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Anila Monka

E Enjte

11.00-12.00

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Eralda Leci

E Enjte

12.00-13.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Alketa Tandili

E Enjte

13.00-14.00

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Matilda Islamaj

E Enjte

14.00-15.00

Seg.Anteriore (OP1)

Prof.Pajtim Lutaj

E Premte

08.00-11.00

Okulistikë e Përgjithshme

Prof.Ass. Vilma Mema

E Premte

09.00-11.00

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Eneda Rustemi

E Premte

11.00-12.00

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Julinda Jaho

E Premte

12.00-14.00

Okulistikë e Përgjithshme

D.SH.M. Alketa Tandili

E Premte

13.00-14.00

Okulistikë e Përgjithshme

Dr. Matilda Islamaj

E Premte

14.00-15.00

Okulistikë 2:

Vitreo-Retina

Prof.Ass.Ali Tonuzi

E Hënë

10.00-12.00

Ret.Diabetike

Prof.Ass.Vilma Mema

E Hënë

11.00-12.00

Vitreo-Retina

Prof.Ass.Ali Tonuzi

E Martë

09.00-11.00

Ret.Diabetike

Prof.Ass.Vilma Mema

E Martë

11.00-12.00

Uveitet

Dr.Ilir Arapi

E Martë

10.30-12.00

Ret.Diabetike

Prof.Ass.Vilma Mema

E Mërkurë

09.00-11.00

Vitreo-Retina

Prof.Ass.Ali Tonuzi

E Enjte

09.00-11.00

Ret.Diabetike

Prof.Ass.Vilma Mema

E Enjte

11.00-13.00

Okulistikë3: Glaukoma Oftalmopediatri-Strabizmologji Neurooftalmologjia

Dr. Eneda Rustemi

E Hënë

08.00-10.00

D.SH.M.Arjeta Grezda

E Martë

09.00-11.00

D.SH.M. Alketa Tandili

E Martë

12.00-14.00

D.SH.M.Arjeta Grezda

E Mërkurë

11.30-13.30

Dr. Julinda Jaho

E Mërkurë

10.00-12.00

D.SH.M. Alketa Tandili

E Mërkurë

10.00-13.00

D.SH.M. Alketa Tandili

E Enjte

10.00-13.00

Dr. Eneda Rustemi

E Premte

09.00-11.00

Dr. Julinda Jaho

E Premte

10.00-11.00

Okulistikë4: Okuplastika, Rrugët lakrimale&Kornea

D.SH.M. Amarildo Belshi

E Hënë

08.00-10.00

Dr. Eralda Leci

E Hënë

11.00-12.00

Dr. Matilda Islamaj

E Hënë

12.00-13.00

D.SH.M. Anila Monka

E Martë

10.00-11.00

D.SH.M. Amarildo Belshi

E Enjte

08.00-10.00

D.SH.M. Anila Monka

E Enjte

10.00-11.00

Dr. Matilda Islamaj

E Enjte

11.00-13.00

OMF

OMF 2

Dr. Jakup Vrioni

E Hënë

08.30 – 11.30

OMF 1

Dr. Andis Qendro

E Hënë

09.00 – 12.00

OMF 3

Prof.Ramazan Isufi

E Hënë

12.00 – 14.00

OMF 2

Dr. Jakup Vrioni

E Martë

08.30 – 11.30

OMF 2

Dr.Esat Bardhoshi

E Martë

11.00 – 14.00

OMF 3

Dr. Algen Isufi

E Martë

11.00 – 14.00

OMF 3

Dr. Algen Isufi

E Mërkurë

08.30 – 11.30

OMF 2

Dr. Arlind Myftari

E Mërkurë

08.30 – 11.30

OMF2

Dr. Jakup Vrioni

E Mërkurë

11.00 – 14.00

OMF 1

Dr. Andis Qendro

E Enjte

08.30 – 11.30

OMF 1

Dr. Arlind Myftari

E Enjte

11.30 – 14.30

OMF 3

Prof.Ramazan Isufi

E Premte

08.00 – 11.00

OMF 1

Dr.Esat Bardhoshi

E Premte

08.30 – 11.30

OMF 2

Dr. Arlind Myftari

E Premte

11.00 – 14.00

 
 
 

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e PAI-t të Neuroshkencës.

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin e Neuroshkencës, ju lutemi, të kontaktoni në numrat e tel e tel 04 2349 244 dhe 04 2349 246.

 

Shërbimi

Mjeku Konsulent

Ditët e Konsultave

Orari

Neurologji

Neurologji

D.SH.M. Sokrat Xhaxho

E Hënë

09.00 – 15.00

Neurologji

D.SH.M. Drini Dobi

E Hënë

09.00 – 15.00

Riaftësim

Dr. Llazara Bozo

E Hënë

09.00 – 15.00

Riaftësim

B.Sc. Akil Padhopuli

E Hënë

09.00 – 15.00

Logopedi

Prof. Suzana Gjeci

E Hënë

09.00 – 15.00

Neurologji

Prof. Jera Kruja

E Martë

09.00 – 15.00

Neurologji

D.SH.M. Genc Struga

E Martë

09.00 – 15.00

Riaftësim

Dr. Llazar Bozo

E Martë

09.00 – 15.00

Neurologji

D.SH.M. Altin Kuqo

E Mërkurë

09.00 – 15.00

Neurologji

Prof. Mira Rakacolli

E Mërkurë

09.00 – 15.00

Neuroradiologji

D.SH.M. Arben Rroji

E Mërkurë

09.00 – 15.00

Riaftësim

B.Sc. Roland Pargjitani

E Mërkurë

09.00 – 15.00

Neurologji

Prof. Jera Kruja

E Enjte

09.00 – 15.00

Neurologji

D.SH.M. Florian Dashi

E Enjte

09.00 – 15.00

Riaftësim

Euklent Kadesha

E Enjte

09.00 – 15.00

Neurologji

Prof. Mira Rakacolli

E Premte

09.00 – 15.00

Neurologji

D.SH.M. Sokrat Xhaxho

E Premte

09.00 – 15.00

Neuroradiologji

D.SH.M. Eugen Enesi

E Premte

09.00 – 15.00

Logopedi

Prof. Suzana Gjeci

E Premte

09.00 – 15.00

Neurokirurgji

Neurokirurgji

D.SH.M. Artid Lame

E Hënë

09.00 – 15.00

Neuro-onkologji

Prof. Gentian Kaloshi

E Hënë

09.00 – 15.00

Anestezi

Dr. Mithat Demneri

E Hënë

09.00 – 15.00

Neurokirurgji

Prof. Ass. Arsen Seferi

E Martë

09.00 – 15.00

Neuroradiologji

D.SH.M.Eugen Enesi

E Martë

09.00 – 15.00

Anestezi

D.SH.M. Klit Pilika

E Martë

09.00 – 15.00

Neurokirurgji

Prof.Ass. Artur Xhumari

E Mërkurë

09.00 – 15.00

Neuro-onkologji

Prof. Gentian Kaloshi

E Mërkurë

09.00 – 15.00

Anestezi

Dr. Mithat Demneri

E Mërkurë

09.00 – 15.00

Neurokirurgji

Prof.Ass. Ritvan Alimehmeti

E Enjte

09.00 – 15.00

Neurokirurgji

D.SH.M. Elvis Dervishi

E Enjte

09.00 – 15.00

Anestezi

D.SH.M. Klit Pilika

E Enjte

09.00 – 15.00

Neurokirurgji

Prof. Mentor Petrela

E Premte

09.00 – 15.00

Neuro-onkologji

Prof. Gentian Kaloshi

E Premte

09.00 – 15.00

Anestezi

Dr. Mithat Demneri

E Premte

09.00 – 15.00

Psikiatri

Adultë

D.SH.M. Anila Hashorva

E Hënë

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Anita Pilika

E Hënë

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Irena Thoma

E Hënë

09.00 – 14.00

Adultë

Prof. Vuksan Kola

E Martë

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Pasho Maksuti

E Martë

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Fatbardha Myslymaj

E Martë

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Fatime Elezi

E Mërkurë

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Anila Hashorva

E Mërkurë

09.00 – 14.00

Adultë

Dr. Lefter Sinani

E Mërkurë

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Irena Thoma

E Enjte

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Pasho Maksuti

E Enjte

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Vjollca Dimoshi

E Enjte

09.00 – 14.00

Adultë

Dr. Lefter Sinani

E Premte

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Anita Pilika

E Premte

09.00 – 14.00

Adultë

D.SH.M. Fatbardha Myslymaj

E Premte

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Dr.Brikena Allkoja

E Hënë

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Valmira Skendi

E Hënë

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Prof.Ass.Valbona Alikaj

E Martë

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Dr.Brikena Allkoja

E Martë

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Prof.Ass.Valbona Alikaj

E Mërkurë

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Valmira Skendi

E Mërkurë

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Prof.Ass.Ariel Como

E Enjte

09.00 – 14.00

Fëmijë – Adoleshentë

Prof.Ass.Valbona Alikaj

E Enjte

09.00 – 14.00

 
 
 

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e PAI-t të Spitalit Infektiv.

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin Infektiv, ju lutemi, të kontaktoni në numrin e tel 04 2349 187, 04 2349 217

 

Sëmundjet Infektive

Prof. Arjan Harxhi

E Hënë

10:00-14:00

Prof. Pëllumb Pipero

E Martë

10:00-14:00

Prof.Ass. Najada Como

E Mërkurë

10:00-14:00

Prof.Ass. Tritan Kalo

E Enjte

10:00-14:00

Prof. Ass. Klodiana Shkurti

E Premte

10:00-12:00

D.SH.M. Entela Kolovani

E Premte

12:00-14:00

Alergologji

Prof.Ass. Mehmet Hoxha

E Hënë

10.30-12.30

Prof.Ass. Ervin Mingomataj

E Hënë

12.30-14.30

Prof. Alfred Priftanji

E Martë

10.30-12.30

D.SH.M. Eris Mesonjesi

E Martë

12.30-14.30

Prof. Etleva Qirko

E Mërkurë

10.30-12.30

Prof.Ass. Mehmet Hoxha

E Mërkurë

12.30-14.30

Prof. Alfred Priftanji

E Enjte

10.30-12.30

D.SH.M. Eris Mesonjesi

E Enjte

12.30-14.30

Prof. Etleva Qirko

E Premte

10.30-12.30

Prof.Ass. Ervin Mingomataj

E Premte

12.30-14.30

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook