QSUT

Telefon : 00355 4 2349233

Urgjenca (për Tiranën) : 00355 4 2222235

Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë (Shiko ku gjendet në hartë)

Rezervimet e Konsultave Ambulatore (e hënë - e premte) : 0800 28 28 (vetëm nga numër fiks) 00355 4 2349217

Kreu > Kërkimi Shkencor > Publikime Shkencore

Publikime Shkencore

Publikime Shkencore

 

Kërkimi Shkencor është pjesë integrale e punës së përditshme së stafit në QSUT.
 
Publikimi i kësaj pune bëhet jo vetëm në Revistat Kombëtare apo të vendeve të rajonit, por kjo punë vlerësohet dhe publikohet edhe në revistat e shoqatave ndërkombëtare të specialiteteve të tyre.
 
Publikimi në revista të tilla me faktor impakti bëjnë që zëri i mjekëve tanë të dëgjohet në mbarë botën.


Kinetic evaluation of low-grade gliomas in adults before and after treatment with CCNU alone


Autorët: Gentian Kaloshi, Ermir Roci, Arben Rroji, Francois Ducray, Mentor Petrela


CNU as a single agent has a significant impact on LGG tumor growth. The impact of CCNU seems to be comparable to the previously reported impact of temozolomide therapy and of combined procarbazine, CCNU, and vincristine chemotherapy …

Glioblastoma after AVM radiosurgery


Autorët: Artur Xhumari, Arben Rroji, Eugen Enesi, Teona Bushati, Kita Sallabanda Diaz, Mentor Petrela


Stereotactic radiosurgery (SRS) is considered to be a relatively safe procedure in cerebral arteriovenous malformation management. There are very few reported cases of SRS-associated/induced malignancies…

Rezervo Konsultën Ambulatore Rezervo
Konsultën
Ambulatore
Na ndiqni në Facebook