Three Columns

With Sidebar

Dr. Irma Hajdari, mjeke pediatre pranë Urgjencës pediatrike, QSUNT Çfarë është Gastroente

Intervistë me D.SH.M Sonila Tomori, Mjek Psikiatër për fëmijë e adoleshentë pranë Shërbim

Dr. Andrin Tahiri, Shef Shërbimi i Toksikologjisë Klinike Si paraqitet situata e helmimeve

Prof.Ass Loreta Kuneshka, mjeke dermatologe pranë Shërbimit të Pediatrisë së Specialitetev

D.SH.M Andi Kaçani, mjek kardiokirurg pranë Shërbimit të Kardiokirurgjisë, QSUNT Të kesh n

D.SH.M Anila Harshova, mjeke pranë Shërbimit Psikiatrik, PAI i Neuroshkencës, QSUNT Skizof

Prof.Dr. Argjent Tafaj, mjek pranë Shërbimit të Reumatologjisë, QSUNT Lupusi Eritematoz Si

D.Sh.M. Eris Mësonjësi, Alergologe & Imunologe Klinike, Shërbimi i Alergologjisë Stina e p

Dr. Bledi Kalaja, mjek hematolog pranë Qendrës Kombëtare të Hemofilisë, QSUNT Dita ndërkom

Dr. Shk. Valmira Skëndi, Psikologe Klinike, PAI i Neuroshkencës, QSUNT “Cfarë e bën një fë

Prof. Bledar Kraja, mjek pranë Shërbimit të Gastrohepatologjisë, QSUNT Kanceri kolorektal

Nga D.SH.M Erjola Bollëku, mjeke pranë Shërbimit të Nefrologjisë, QSUNT Kujtimi sot ka dit

Prof. Dr. Suela Sallavaci mjeke ORL, Spitali Francez, QSUNT Cfarë është humbja e dëgjimit?

Prof. Dr. Anila Babameto-Laku Shefe e Shërbimit të Laboratorit të Gjenetikës, PAI Pediatri

Prof. Dr. Luljeta Serbo Kote, Shef Shërbimi i Pneumo- alergologjisë pediatrike Në përkufiz

D.SH.M. Marsela Sina, Shërbimi i Gastrohepatologjisë Çfarë është Koliti ulçeroz dhe cilat

Dr. Euglent Hoxha, mjek Onko-Obsteter/Gjinekolog pranë Shërbimit Onkologjik Çfarë është ka

Nga Dr. Albert Lama Sa të rrezikuar janë fëmijët nga virozat e stinës? Virozat e stinës ja

Dr.Sh. M. Algen Isufi, kirurg OMF pranë Shërbimit të Kirurgjisë Maksilo – Faciale, Spitali

Dr. Aurel Demiraj, mjek kardiolog pranë Kabinetit të Hemodinamikës, Shërbimi Kardiologji I

Prof. Arben Ivanaj, Shef Shërbimi i Hematologjisë Çfarë janë Limphomat malinje ? Limphomat

      Dr. Gerond Husi Mjek Endokrinolog, Shërbimi i Endokrinologjisë, QSUNT

Spitalet e kohëve moderne e kanë me vete edhe këtë fenomen.Numrat nuk tregojnë zbutje a re

DSHM. Merita Rroji Mjeke Nefrologe pranë Shërbimit të Nefrologjisë QSUNT DITURIA ËSHTË FUQ

Aksidentet Cerebrovaskulare DSHM Drini Dobi, Shef i Shërbimit Neurovaskular (Stroke dhe Po

Kanceri i gjirit: rëndësia e diagnostikimit të hershëm dhe roli i kirurgjisë në trajtimin

Puna nuk ndalet. Ekipi i urologëve dhe kirurgëve vaskularë në QSUNT bëjnë mrekullinë Në kl

Kirurgjia miniinvazive e valvulës së aortës D.SH.M Selman Dumani, mjek kardiokirurg pranë

Qendra e Sëmundjeve të Rralla në QSUNT, një qendër unike në Shqipëri Prof. Paskal Cullufe,

Rhiniti Alergjik, simptomat dhe trajtimi Prof. Etleva Qirko (Loloci), Shef Shërbimi i Aler

Rëndësia e të ushqyerit shëndetshëm në zhvillimin fizik dhe mendor të fëmijës Nga D.SH.M.

Si paraqitet situata me fëmijët në Urgjencën Pediatrike?   Intervistë me Prof. Ass. N

Roli i psikologut në Spitalin onkologjik: rëndësia e trajtimit psikologjik te pacientët In

Çfarë është Artriti Reumatoid? Intervistë me mjekun reumatolog Ervin Rapushi, Shërbimi i R

Shëndeti i syrit: 10 zakonet më të mira për sy të shëndetshëm Prof. Asc. Arjeta Grezda Oft

Mendja e shëndoshë sjell një trup të shëndetshëm DSHM. Irena Thoma, Mjeke Psikiatre pranë

Prof. Asc. Dhurata Tarifa Mjeke onkologe pranë Njësisë së Kimioterapisë Onkologjike, Spita

Faktorët e rrezikut dhe masat parandaluese për sëmundjet kardiovaskulare. Intervistë me D

Çfarë duhet të dimë për Hepatitin? Prof.Ass Adriana Babameto, Shef Shërbimi i Gastrohepato

Këshilla nga Prof. Ermira Vasili për mbrojtjen e lëkurës në stinën e verës. Cilat janë pro

Gjatë periudhës së izolimit përgjatë dy muajve, pothuajse në çdo shërbim tjetër të QSUNT-s

Çfarë është Skleroza Multiple? Skleroza multiple (Multiple Sclerosis, MS) është një crregu

Rifillojnë ndërhyrjet kirurgjikale në Spitalin e ri kirurgjikal “Frederik Shiroka” Si para

Rihapja e Qendrës së Konsultave Ambulatore (QKA) në QSUNT Si paraqitet situata për konsult

Situata me fëmijet e prekur nga Covid- 19 dhe masat e marra në Pediatrinë infektive Si ësh

Intervistë me Shefen e Shërbimit Infektiv, Prof. Najada Çomo Shërbimi infektiv ka mbajtur

Laboratori Mikrobiologjik të cilin ju drejtoni kryen analizat serologjike për grupet e rre

Masat e marra në Shërbimin Psikiatrik për parandalimin e Covid-19 Në Spitalin psikiatrik j

Çfarë është radioterapia e gjirit Radioterapia është trajtim me energji të lartë rrezatimi

Çfarë duhet të dimë rreth sëmundjes së Alzheimerit Demenca është një sëmundje që karakter

Kujdesi për shëndetin mendor të fëmijëve “Njerëzit duhet të dinë se nga truri dhe vetëm n