Shërbimet e Ofruara

Shërbimet e Ofruara

Patologjitë që trajtohen në këtë shërbim:

  • Patologji hepatobiliare
  • Kirurgji onkologjike e patologjive të pjesës së sipërme të traktit tretës
  • Kirurgji onkologjike kolorektale
  • Kirurgji onkologjike dhe jo onkologjike endokrine
  • Kirurgji onkologjike paretit abdominal
  • Kirurgji e përgjithshme

Për trajtimin e patologjive specifike në Shërbimin e Kirurgjisë së Përgjithshme funksionojnë:

  • Laparoskopia
  • Endoskopia

Konsultat për shërbimet dhe spitalet e tjera të QSUT dhe për të sëmurët ambulatore realizohen nga një ekip i përzgjedhur dhe i gatshëm në çdo ditë të javës nga ora 08:00-16:00 sipas kalendarit të mëposhtëm:

Konsultat kirurgjikale

Mjeku

Ditët

Orari

Prof. Etmont Celiku

E Hënë

09:00-15:00

Dr. Henri Kolani

E Hënë

09:00-15:00

Prof. Ass. Arvin Dibra

E Martë

09:00-15:00

Dr. Astrit Xhemali

E Martë

09:00-15:00

Prof. Ass. Sokol Paparisto

E Mërkurë

09:00-15:00

Dr. Roland Labinoti

E Mërkurë

09:00-15:00

Prof. Xheladin Dracini

E Enjte

09:00-15:00

Dr. Adrian Nelaj

E Enjte

09:00-15:00

D.Sh.M. Myzafer Kaci

E Premte

09:00-15:00

Dr. Bledar Kola

E Premte

09:00-15:00

Falë një bashkëpunimi të ngushtë dhe të ndërsjellë me mjekët anestezistë, personelin infermerior të lartë dhe të mesëm përpiqemi që qëllimin tonë për të qenë një qendër ekselence jo vetëm trajtimi, por dhe formimi profesional dhe kërkimi shkencor, ta bëjmë real dhe udhëheqës në praktikën tonë të përditshme.

Kontakt:

+ 355 (4) 2349241 shërbimi (24h/24)

+ 355 (4) 2349352 konsultat (E hënë-E premte, 8h-16h)

+ 355 (4) 2349545 konsultat (E hënë-E premte, 8h-16h)

Gjej shërbimin në hartë: