Shërbimet e Ofruara

Shërbimet e Ofruara

Në këtë shërbim realizohen të gjitha tipet e ndërhyrjeve neurokirurgjikale. Akset kryesorë të aktivitetit të shërbimit janë:

Kirurgjia vaskulare

Trajtimi i malformimeve vaskulare (aneurizma, malformacione arterio-venoze, fistula arterio-venoze, kavernoma, angioma, anomali zhvillimore venoze DVA)

Kirurgji e arteries karotide dhe vertebrale

Trajtim kirurgjikal i aksidenteve vaskulare cerebralë

Trajtimi endovaskular – coiling

Kirurgjia e bazës kraniale

Orbitë

Fosa anteriore

Piramida e klivusi

Kirurgjia e tumoreve cerebralë

Biopsi stereotaktike

Biopsi ekscizionale

Heqje kirurgjikale

Protokolle Neuro-onkologjie dhe kimioterapi

Radioterapi konvencionale dhe radiokirurgji

Kirurgjia e kolonës

Degjenerative: hernie diskale,mielopati artrozike. Patologji vaskulare, kirurgjia në raport me arterien vertebrale.

Tumoret e palcës dhe të kolonës

Malformacione të kollonës

Traumë

Dismorfia kraniale dhe spinale

Kirurgji pediatrike

Tumoret e moshës pediatrike

Derivacione valvulare

Kirurgjia e nervave periferikë

Pleksi brakial, pleksi distocik, nervat periferike, kanal karpal, nerv kubita

Dëmtimi periferik i nervave i lindur ose i fituar, traumatik dhe jo traumatik

Trajtim kirurgjikal i dhimbjes

Kirurgjia e epilepsisë

Epilepsia lezionale

Epilepsia temporale meziale nga skleroza hipokampale

Epilepsia farmako-rezistente

Kirurgjia funksionale

Stimulimi i bërthamave subtalamike për Sëmundjen e Parkinson

Trajtimi i distonis, spasticitetit, tremorit dhe hyperhidrozes

Konsultat ambulatore:

Ditët dhe orari i vizitave

Ditët

Ora

Prof. Mentor Petrela

E Hënë, E Premte

09:00-15:00

Dr. Artid Lame

E Hënë

09:00-15:00

Dr.Sh.M. Arsen Seferi

E Martë

09:00-15:00

Dr. Eugen Enesi

E Martë

09:00-15:00

Dr.Sh.M. Artur Xhumari

E Mërkurë

09:00-15:00

Dr. Gentian Kaloshi

E Mërkurë, E premte

09:00-15:00

Dr.Sh.M. Ridvan Alimehmeti

E Enjte

09:00-15:00

Dr. Edvin Dervishi

E Enjte

09:00-15:00

Pritja dhe Urgjencat

Shërbim urgjence me mundësinë e një konsulte neurokirurgjikale.

Kontakt:

+ 355 (4) 2349382 Reanimacioni neurokirurgjikal (24h/24)

+ 355 (4) 2349209 Sekretariati (çdo ditë 9h-16h)

+ 355 (4) 2349246 Konsultat (çdo ditë 9h-13h)

e-mail mentor.petrela@gmail.com Fax:+ 355 (4) 2362641

Gjej shërbimin në hartë: