Të Reja

Dr. Irma Hajdari, mjeke pediatre pranë Urgjencës pediatrike

Intervistë me D.SH.M Sonila Tomori, Mjek Psikiatër për fëmi

Dr. Andrin Tahiri, Shef Shërbimi i Toksikologjisë Klinike Si

Prof.Ass Loreta Kuneshka, mjeke dermatologe pranë Shërbimit

D.SH.M Andi Kaçani, mjek kardiokirurg pranë Shërbimit të Kar

D.SH.M Anila Harshova, mjeke pranë Shërbimit Psikiatrik, PAI

Prof.Dr. Argjent Tafaj, mjek pranë Shërbimit të Reumatologji

D.Sh.M. Eris Mësonjësi, Alergologe & Imunologe Klinike, Shër

Dr. Shk. Valmira Skëndi, Psikologe Klinike, PAI i Neuroshken

Prof. Bledar Kraja, mjek pranë Shërbimit të Gastrohepatologj

Nga D.SH.M Erjola Bollëku, mjeke pranë Shërbimit të Nefrolog

Prof. Dr. Suela Sallavaci mjeke ORL, Spitali Francez, QSUNT

Prof. Dr. Anila Babameto-Laku Shefe e Shërbimit të Laborator

Prof. Dr. Luljeta Serbo Kote, Shef Shërbimi i Pneumo- alergo

D.SH.M. Marsela Sina, Shërbimi i Gastrohepatologjisë Çfarë ë

Dr. Euglent Hoxha, mjek Onko-Obsteter/Gjinekolog pranë Shërb

Nga Dr. Albert Lama Sa të rrezikuar janë fëmijët nga virozat

Dr.Sh. M. Algen Isufi, kirurg OMF pranë Shërbimit të Kirurgj

Dr. Aurel Demiraj, mjek kardiolog pranë Kabinetit të Hemodin

Prof. Arben Ivanaj, Shef Shërbimi i Hematologjisë Çfarë janë

Spitalet e kohëve moderne e kanë me vete edhe këtë fenomen.N

Aksidentet Cerebrovaskulare DSHM Drini Dobi, Shef i Shërbimi

Kanceri i gjirit: rëndësia e diagnostikimit të hershëm dhe r

Puna nuk ndalet. Ekipi i urologëve dhe kirurgëve vaskularë n

Kirurgjia miniinvazive e valvulës së aortës D.SH.M Selman Du

Qendra e Sëmundjeve të Rralla në QSUNT, një qendër unike në

Rhiniti Alergjik, simptomat dhe trajtimi Prof. Etleva Qirko

Rëndësia e të ushqyerit shëndetshëm në zhvillimin fizik dhe

Si paraqitet situata me fëmijët në Urgjencën Pediatrike? &nb

Roli i psikologut në Spitalin onkologjik: rëndësia e trajtim

Çfarë është Artriti Reumatoid? Intervistë me mjekun reumatol

Shëndeti i syrit: 10 zakonet më të mira për sy të shëndetshë

Mendja e shëndoshë sjell një trup të shëndetshëm DSHM. Irena

Prof. Asc. Dhurata Tarifa Mjeke onkologe pranë Njësisë së Ki

Faktorët e rrezikut dhe masat parandaluese për sëmundjet ka

Çfarë duhet të dimë për Hepatitin? Prof.Ass Adriana Babameto

Këshilla nga Prof. Ermira Vasili për mbrojtjen e lëkurës në

Gjatë periudhës së izolimit përgjatë dy muajve, pothuajse në

Çfarë është Skleroza Multiple? Skleroza multiple (Multiple S

Rifillojnë ndërhyrjet kirurgjikale në Spitalin e ri kirurgji

Rihapja e Qendrës së Konsultave Ambulatore (QKA) në QSUNT Si

Situata me fëmijet e prekur nga Covid- 19 dhe masat e marra

Intervistë me Shefen e Shërbimit Infektiv, Prof. Najada Çomo

Laboratori Mikrobiologjik të cilin ju drejtoni kryen analiza

Masat e marra në Shërbimin Psikiatrik për parandalimin e Cov

Çfarë është radioterapia e gjirit Radioterapia është trajtim

Çfarë duhet të dimë rreth sëmundjes së Alzheimerit Demenca

Kujdesi për shëndetin mendor të fëmijëve “Njerëzit duhet të