Njësia Bashkiake nr.1 i bashkohet nismës “Dhuro gjak, shpëto jetë”

09/05/2017
Në mbështetje të pacientëve që vuajnë nga Talasemia punonjës të Njësisë Bashkiake nr.1 në Tiranë kanë dhuruar vullnetarisht gjak, gjatë aktivitetit sensibilizues “Dhuro gjak, shpëto një jetë”. Thirrjes për grumbullimin e sasive rezervë të gjakut me dhurime vullnetare, punonjësit e kësaj njësie bashkiake i janë përgjigjur pozitivisht.

Aktiviteti u zhvillua nga ora 10:00 deri në orën 16:00 të ditës së diel dhe përveç punonjësve të njësisë bashkiake morën pjesë edhe anëtarë të shoqatës së të sëmurëve me Talasemi. Gjaku i dhuruar do të përdoret për pacientët talasemikë të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë.

Posted in Lajme by admin qsut