Nisma “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë”

22/11/2013

Nismës “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë” i është bashkuar edhe Drejtoria e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, në bashkëpunim me kompaninë telefonike AMC dhe Fakultetin e Infermierisë.

 

Sot në mëngjes dhjetra punonjës të AMC-së dhe qindra studentë të Infermierisë, ju bashkuan punonjësve të spitalit për të pastruar dhe higjienizuar ambientet e brendshme spitalore.

 

Drejtoresha e QSUT, Ogerta Manastirliu, duke falënderuar për bashkëpunimin kompaninë telefonike AMC, u shpreh: “Aksioni për pastrimin e territorit të spitaleve ka rreth dy muaj që ka filluar që me gjelbërimin e hapësirave publike dhe sot starton aksioni për higjienizimin e çdo ambienti spitalor duke filluar që nga sallat e operacioneve, të reanimacionit, çdo dhomë pacienti, çdo shtrat, çdo dritare, çdo hapësirë spitalore në ambientet e brendshme”.

 

Më tej znj. Manastirliu bëri apel për qytetarët që vijnë për të vizituar të afërmit e tyre në spital që të respektojnë oraret e vizitave dhe të ndërgjegjësohen për të mbajtur pastër ambientin.

Posted in Lajme by admin qsut