Tetori Rozë- Sensibilizim me gratë e Krrabës

23/10/2017

Në kuadër të Tetorit Rozë, muajit të Ndërgjegjësimit në Luftën Kundër Kancerit të Gjirit Sektori Psiko-Social i Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në bashkëpunim me Gjysmëhënën Shqiptare, Bashkinë e Tiranës si dhe përfaqësues të pushtetit vendor të Njësisë Administrative Krrabë, organizuan një aktivitet ndërgjegjësues me gratë e zonës, në Qendrën Shëndetësore Krrabë. Gjatë aktivitetit, banoret u informuan mbi rëndësinë e ekzaminimeve fizike dhe imazherike të gjirit. Një rëndësi e veçantë iu kushtua edhe informimit mbi diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe rëndësinë e tij në shpëtimit e jetës së grave. Gratë pjesëmarrëse e ndoqën me shumë interes këtë aktivitet.

Posted in Aktivitete by admin qsut