D.SH.M Sonila Tomorri

D.SH.M Sonila Tomorri

Specialiteti: Mjek Psikikiater Infantil(D.SH.M)

Punon pranë: Shërbimi i Sëmundjeve Pediatrike Gastroenterohepatologjike dhe Neurologjike

Pozicioni i punës:

Ushtron aktivitetin prej vitit:

Spitali Pediatrik
QSU“Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë

 

departments: SEKTORI I AKTIVITETIT PEDIATRIK, Sëmundjet Pediatrike Gastro dhe Neurologjike
positions: Mjek Psikikiater Infantil