D.SH.M. Shuaip Beqiri
Mjek imazherist (D.SH.M)
Dr. Eni Mehmeti
Mjek imazherist
Dr. Arla Harka
Mjek imazherist
Dr. Qamile Arapi
Mjek imazherist
Dr. Ergisa Toska
Mjek imazherist
Prof. Asc Durim Cela
Sh. Imazherise dhe Mjekesise Nukleare
Prof. Zamira Ylli
Laboratori Imunologjik
Prof. Ass. Majlinda Ikonomi (Buba)
Sh. Laboratorit Anatomise Patologjike
Prof. Andi Koraqi
Sherbimi i Laboratorit Mikrobiologjik