Prof. Asc Durim Cela

Prof. Asc Durim Cela

Sh. Imazherise dhe Mjekesise Nukleare

departments: Kreu, Shërbimi i Imazherisë
positions: Sh. Imazherise dhe Mjekesise Nukleare