Shërbimet e Ofruara

Shërbimet e Ofruara

Testet dhe ekzaminimet specifike të cilat kryhen në Shërbimin Kardiologjisë, Klinika e Parë, QSUNT:

  • Ekokardiograma
  • EKG ambulatore
  • Prova ushtrimore
  • Holter
  • Katheterizimi i zemrës

Kabinetet që funksionojnë në këtë shërbim:

  • ECHO T Torakale
  • ECHO T Ezofagale
  • Ciglometria
  • Holter Ritmi
  • Holter Presioni

Shërbimi ambulator

Konsultat ambulatore kryhen çdo ditë duke filluar në orën 10:00 pranë Kabinetit të Konsultave të Sëmundjeve të Brendshme.

Mjekët Ditët Ora
Prof. Mimoza Lezha E Hënë 10:00-14:00
Dr. Vilma Paparisto E Martë 10:00-14:00
Dr. Naltin Shuka E Mërkurë 10:00-14:00
Dr. Albana Doko E Enjte 10:00-14:00
Prof. Artan Godo E Premte 10:00-14:00

Gjej shërbimin në hartë: