Shërbimet e Ofruara

Shërbimet e Ofruara

Patologjitë që trajtohen në këtë shërbim:

 • Kardiopati të lindura dhe të fituara
 • Patologji reumatologjike akute e kronike
 • Nutricioni
 • Gastroenterite akute
 • Gjendjeve febrile të zgjatura
 • Intoksikacione
 • Probleme pulmonare akute
 • Bronkiolite
 • Bronkopneumoni

Për diagnostikimin dhe monitorimin e patologjive specifike në Shërbimin e Pediatrisë së Përgjithshme funksionojnë shërbimet dhe kabinetet e mëposhtme:

 • Kardiologjia pediatrike
 • Kabineti i ekokardiografisë
 • Reumatologjia pediatrike
 • Urgjenca pediatrike

Shërbimi ambulator

Kabineti i konsultave ambulatore funksionon me mjekët e shërbimeve të klinikës në bazë të një plani ditor të paracaktuar dhe kryhen çdo ditë duke filluar në orën 10:00 pranë Kabinetit të Konsultave te spitalit pediatrik.

Kabinetet Ditët Orari
Konsultat e kardiopediatrisë E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10:00-14:00
Konsultat e reumatologjisë E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10:00-13:00
Konsultat e dietologjisë E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10:00-13:00
Konsultat e pediatrisë së përgjithshme E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10:00-13:00

Kontakt:

+ 355 (4) 2349444 urgjenca e shërbimit (24h/24)

Gjej shërbimin në hartë: