Kongresi i 3-të i Shoqatës Europiane | Aziatike te Kirurgjise Onkologjike

09/10/2016

Gjatë 13-15 Tetor, zhvillohet në Tiranë, Kongresi i 3-të i Shoqatës Europiane | Aziatike te Kirurgjise Onkologjike, me temë “Inovacione dhe teknologji të reja në kirurgjinë onkologjike”. Një aktivitet shkencor me pjesëmarrje të studiuesve, mjekëve, profesionistëve nga shumë vende të botës për të ndarë të rejat më të fundit në onkologji. QSUT jo vetëm bashkëpunëtore në organizimin e këtij Kongresi por pret të prezantohet gjërësisht në të gjitha sesionet, nëpërmjet referimeve, artikujve shkencorë, për arritjet e deri sotme dhe sfidat e onkologjisë shqiptare

Posted in Aktivitete by admin qsut