Konferenca e 4-t Ndërkombëtare e Shoqatës Shqiptare Hematologji Transfuzion

13/03/2014

13 Mars, Konferenca e 4-t Ndërkombëtare e Shoqatës Shqiptare Hematologji Transfuzion “Transplanti i Palcës Kockore domosdoshmëri në Hematologji”

E enjte, 13 Mars, 2014 09:00-18:00

Vendi i organizimit

Hotel Rogner Europapark

Organizatori/Ofruesi

QSUT Shërbimi Hematologjisë, Transfuziologjisë dhe Onkohematologjisë, Shoqata Shqiptare Hematologji Transfuzion

Kategoria e pjesëmarrësve

  • Mjek hematolog të adultëve dhe pediatrisë
  • Infermier
  • Menaxher/Drejtor
  • Dentist
  • Farmacist

Të ftuar

  • Prof. Alva Weir, Universiteti i Tenesit, Memphis Tennessee USA
  • Hematologë nga Shqipëria dhe Kosova

Akreditimi

Konferenca është e akredituar nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim (QKEV)

Kontakt

E-mail: tatjanacaja@hotmail.com

Cel: +355 672025431

Posted in Aktivitete by admin qsut