Konferenca e 10-të e Hematologjisë Shqiptare

27/11/2015

Shërbimi i Hematologjisë QSUT organizon “Konferencën e 10-të të Hematologjisë Shqiptare”.

 

Në kategorinë e pjesëmarrësve janë mjekë Hematologë, Hematologë Pediatër dhe Transfuziologë, si edhe Nefrologë, Anatomopatolog, mjekë të laboratorit klinik, Gjenetistë, Imunologë, Infeksionistë etj.

 

Ky aktivitet do të mbahet në datën 27 Nëntor 2015 në Hotel Tirana International. Ju mirëpresim!

Posted in Aktivitete by admin qsut