E premte, 21 Mars 2014, Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

21/03/2014

Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

“Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me Drogat dhe Alkoolin”

Të dhëna mbi aktivitetin

21 Mars, Konferenca e Shoqatës së Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

“Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me Drogat dhe Alkoolin”

E premte, 21 Mars, 2014

Regjistrimet do të fillojnë në orën 08:15

Vendi i organizimit

Hotel Tirana International

Organizatori/Ofruesi

QSUT Shërbimi i Toksikologjisë Klinike, Shoqata e Toksikologëve Shqiptarë “ALBTOX”

Të ftuar

Ekspertë vendas të shumë disiplinave dhe ekspertë të huaj nga EMCDDA dhe UNODC, Kosova dhe Maqedonia.

Akreditimi

Konferenca është e akredituar nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim (QKEV)

Numri i krediteve: 12


Shefi i Shërbimit të Toksiokologjisë Klinike QSUT dhe Presidenti i Shoqatës “ALBTOX”

Posted in Aktivitete by admin qsut