Dita Ndërkombëtare e Infermierëve

12/05/2019

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Infermierëve gjejmë rastin të shprehim vlerësimin dhe mirënjohjen e madhe për atë çka infermierët bëjnë çdo ditë në shërbim të pacientëve.

Posted in Aktivitete by admin qsut