Zvetllana Marashi (Bitincka)

Zvetllana Marashi (Bitincka), Mjek Shërbimi

D.Sh.M.Zvetllana Marashi (Bitincka)

Specialiteti: Mjek Epidemiolog (D.SH.M)

Punon pranë: Inspektoriati Sanitar dhe Infeksionet Nozokomiale

Pozicioni i punës:

Ushtron aktivitetin prej vitit:

Office Location

Laboratorët
QSUT “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë
Telefon:
Email:

[tabs class=””] [tab title=”Curriculum”]

Edukimi profesional

Specializimi

Kualifikime

[/tab] [tab title=”Publikime”][/tab] [/tabs]