Urgjenca e re e spitalit infektiv në QSUNT

13/02/2019

 

 

 

U hap sot urgjenca e re e spitalit infektiv në QSUNT, një investim i munguar prej vitesh, që garanton një cilësi të përmirësuar shërbimi për qytetarët dhe kushte më të mira pune për stafin mjekësor, standarde bashkëkohore, dyfishim kapacitetesh dhe bokse izolimi.

 

 

#PunaPërShëndetësinëQëDuam

Posted in Lajme by admin qsut