Prof. Paskal Cullufe

Prof. Paskal Cullufe

Specialiteti: Shef Petagog – (Prof.)
Punon pranë: Shërbimi i Sëmundjeve Pediatrike Gastroenterohepatologjike dhe Neurologjike
Pozicioni i punës:
Ushtron aktivitetin prej vitit:
Prf.
Spitali Pediatrik
QSU “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë


  • Curriculum
  • Publikime
departments: SEKTORI I AKTIVITETIT PEDIATRIK, Sëmundjet Pediatrike Gastro dhe Neurologjike
positions: Shef Petagog – (Prof.)