Prof. Asc Ariana Strakosha

Prof. Asc Ariana Strakosha

Sherbimi i Nefrologjise dhe Hemodializes

departments: Kreu, SHËRBIMI I NEFROLOGJISË
positions: Sherbimi i Nefrologjise dhe Hemodializes