D.SH.M. Virtut Velmishti

D.SH.M. Virtut Velmishti

Specialiteti: Mjek Pediater Gastrohepatolog(D.SH.M.)

Punon pranë: Shërbimi i Sëmundjeve Pediatrike Gastroenterohepatologjike dhe Neurologjike

Pozicioni i punës:

Ushtron aktivitetin prej vitit:

Spitali Pediatrik
QSU “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë

 

  • Curriculum
  • Publikime
departments: SEKTORI I AKTIVITETIT PEDIATRIK, Sëmundjet Pediatrike Gastro dhe Neurologjike
positions: Mjek Pediater Gastrohepatolog