D.Sh.M. Aida Bushati

D.Sh.M. Aida Bushati

Specialiteti: Pedagog -DSHM

Punon pranë: Shërbimi i Sëmundjeve Pediatrike Gastroenterohepatologjike dhe Neurologjike

Pozicioni i punës:

Ushtron aktivitetin prej vitit:

QSU “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiran

 

  • Curriculum
  • Publikime
departments: SEKTORI I AKTIVITETIT PEDIATRIK, Sëmundjet Pediatrike Gastro dhe Neurologjike
positions: Pedagog – DSHM