QSUT – Një pikturë për më shumë ngrohtësi

12/12/2014

Sot në ambjentet e Qendrës së Hemoglobinopative pranë Spitalit Pediatrik, stafi i administratës së QSUT ka kushtuar disa momente të ditës në krijimin e ambjenteve sa më miqësore për fëmijët që marrin kujdes shëndetësor në këtë spital.

 

Stafi ynë ka pikturuar këtë qendër, në një përpjekje për të krijuar një ambjent më të ngrohtë, frymëzues që mbështet kujdesin dhe angazhimin ndaj këtyre fëmijëve dhe përhap frymën festive në ambjentet e spitalit.

Posted in Lajme by admin qsut