QSUT: Në pritje të fillimit të projekteve të mëdha

30/06/2014

Në pritje të fillimit të projekteve të mëdha për rehabilitimin e Spitalit të Sëmundjeve të Brendshme dhe Bllokut Operator për Kirurgjitë në Spitalin e ri, puna vazhdon me mirëmbajtjen sistematike dhe përmirësimin e pandalshëm të kushteve në të cilat ofrohet shërbimi mjekësor në QSUT.

 

Kemi shumë për të bërë dhe kemi plane të qarta se ku duam të arrijmë! Së bashku me stafin mjekësor, infermieror, me ekipin e mirëmbajtjes, por dhe me ndihmën e pacientëve dhe familjarëve po ndryshojmë çdo ditë kulturën e shërbimit në Qendrën Spitalore më të madhe në vend.

Posted in Lajme by admin qsut