Plani i Likuidimit të Vendimeve Gjyqësore

Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” njofton Planin e Likuidimit të Vendimeve Gjyqësore

Plani i Likuidimit të Vendimeve Gjyqësore
Personi përfitues Radha e paraqitjes
Komisioneri i Mbrojtjes nga Diskriminimi Mars 2022
Luan Preni Shkurt 2022
Suzana Preni (Muça) Shkurt 2022
Julian Preni Shkurt 2022
Petrit Vargu Janar 2022
REJSI FARMA Tetor 2021
Matilda Selmani Shtator 2021
Mimoza Qose, Shpëtim Qose, Arolda Qose Gusht 2021
DIAMAND shpk. Nentor 2020
Rakipe Kurti Nentor 2019
“SOFIGAZ” sh.p.k Tetor 2019
Shoqeria “O.E.S DISTRIMED” Tetor 2019
Fatmir Almadhi,Sheje Almadhi,Adriana Almadhi,Ervina Almadhi(Qefalia) Shtator 2019
Luan Zhuzhi Shkurt 201​9
Fatbardh Budo Janar 201​9
Naim Bajramaj Dhjetor 201​8
Aleksander Frroku Tetor 201​8
Marjo Saliraj Qershor 20​18
Isnih Bajramaj Qershor 20​18
Shoqeria “Shperndarja e Librit Shkollor” Qershor 20​18
Julian Llangozi​ Maj 20​18
Shoqëria “Plus Communication” sh.a​ Prill 20​18
Ilir Sulejmani​ Korrik 2017
Natasha Haxhillari Korrik 2017
Florida Toçilla Qershor 2017
Merita Toroveli Qershor 2017
Mirlinda Tase Qershor 2017
Luiza Hyseni Qershor 2017
Mustafa Mata Maj 2017
Florika Qarri Maj 2017
Sokol Shalari Maj 2017
Lindita Vatnikaj Prill 2017
Florika Qarri Prill 2017
Jonuz Tufa Prill 2017
Dashnor Zani Mars 2017
B&T Solution Mars 2017
Shoqëria “Cara” shpk Mars 2017
Mustafa Mata Mars 2017
Shoqëria “Albprint” sh.p.k Shkurt 2017
Paulin Rajta Janar 2017
Ike Avdo Dhjetor 2016
Xhemal Alla Nëntor 2016
Fabiola Marku Tetor 2016
Skender Dajti Tetor 2016
Artan Xhaferr Gjasula Qershor 2016
Komisionieri per te Drejten e Informimit dhe Mbrojtjen e te Dhenave Personale (Shoqeria Permbarimore ARB) Qershor 2016
Marie Ukcamaj (Sp.P&J) Maj 2016
Fatjon Dyrmishi (vendim gjyqesor) Prill 2016
Nurfiza Hodo Prill 2016
Flenarb sh.p.k (Sh.P Bailiff Service Albania) Korrik 2015