Konsultat dhe Oraret

Shërbimi Mjeku Konsulent Ditët e Konsultave Orari
Nefrologji
D.SH.M. Ornela Xhango E Hënë – E Mërkurë – E Enjte 10.00 – 13.00
Prof.Ass. Diamant Shtiza E Martë – E Premte 10.00 – 13.00
Okulistikë
Dr. Eneida Rustemi E Hënë – E Mërkurë – E Premte 12.00 – 15.00
E Marte – E Enjte (Spitali Francez) 10.00 – 13.00
Onkohematologji
Prof. Anila Godo E Hënë – E Martë 10.00 – 13.00
Prof.Ass. Donjeta Bali E Mërkurë 10.00 – 13.00
D.SH.M. Mirela Xhafa E Enjte 10.00 – 13.00
Prof. Eleni Nastas E Premte 10.00 – 13.00
Pneumoalergologji
Prof. Luljeta Kote E Hënë – E Mërkurë – E Premte 10.00 – 13.00
D.SH.M. Melpomeni Bizhga E Martë – E Ente 10.00 – 13.00
Prof. Evda Vevecka E Martë – E Enjte 10.00 – 13.00
GastroHepatologji
Prof. Paskal Cullufe E Martë – E Enjte 10.00 – 13.00
D.SH.M. Virtut Velmishti E Hënë – Premte 10.00 – 13.00
Dr. Ermira Dervishi E Mërkurë 10.00 – 13.00
Endokrinologji
D.SH.M. Agim Gjikopulli E Hënë – E Mërkurë – Premte 10.00 – 13.00
D.SH.M. Laurant Kollcaku E Martë – E Enjte 10.00 – 13.00
Neurologji
D.SH.M.Aida Bushati E Hënë – E Enjte 10.00 – 13.00
Dr. Aferdita Kumaraku E Martë – E Premte 10.00 – 13.00
D.SH.M. Armand Shehu E Mërkurë 10.00 – 13.00
Psikiatri Infantil
D.SH.M. Sonila Tomori E Hënë – E Martë – E Mërkurë – E Enjte – E Premte 10.00 – 13.00
Dermatologji
Dr. Erjona Shehu E Hënë – Martë – E Mërkurë – Enjte – E

Premte

10.00 – 13.00
Gjenetikë
Prof. Anila Babameto E Hënë – Martë – E Mërkurë – Enjte – E

Premte

10.00 – 13.00
Pediatria Infektive
Prof. Gjeorgjina Kuli E Hënë 10.00 – 13.00
Prof. Eli Foto E Martë 10.00 – 13.00
Prof. Rajda Petrela E Mërkurë 10.00 – 13.00
D.SH.M. Hamide Hoxha E Enjte 10.00 – 13.00
Prof.Ass. Ferit Zavalani E Premte 10.00 – 13.00
Pediatria e Përgjithshme
Dr. Feride Imeraj E Merkure 10.00 – 13.00
Dr. Elda Skënderi E Hënë – E Martë – E Enjte – E Premte 10.00 – 13.00
Kardiologji
Prof.Ass. Numila Kuneshka E Hënë – E Martë – E Mërkurë – Enjte – E

Premte

10.00 – 13.00
Dr. Albert Koja E Hënë – E Martë – E Mërkurë – Enjte – E Premte 10.00 – 13.00
Rheumatologji
Dr. Aurel Vula E Hënë – E Mërkurë – E Premte 10.00 – 13.00
Dr. Genti Xhelilaj E Martë – E Premte 10.00 – 13.00
O.R.L
D.SH.M. Edlira Beqiri E Hënë – E Mërkurë – E Enjte – E Premte 10.00 – 13.00
Dr. Juzela Shehu E Martë- E Enjte – E Premte 10.00 – 13.00
Kirurgjia Infantile
D.SH.M.Dritan Alushani E Hënë – E Martë – E Mërkurë – E Enjte – E Premte 08.00 – 10.00
Prof.Ass.Sokol Buba E Hënë – E Mërkurë – E Premte 10.00 – 11.00
D.SH.M. Saimir Heta E Martë – E Enjte 10.00 – 11.00
Dr. Nikolla Kota E Hënë – E Mërkurë 10.00 – 13.00
Dr. Adnand Demrozi E Martë – E Enjte 10.00 – 13.00
D.SH.M. Saimir Heta E Premte 10.00 – 13.00

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e Sëmundjeve të Brendshme, në Qendrën e Konsultave Ambulatore.

Për t’u informuar mbi konsultat në Qendrën e Konsultave Ambulatore, ju lutemi, të kontaktoni në numrin e tel 0800 28 28 apo 04 2349 217.

Shërbimi Mjeku Konsulent Ditët e Konsultave Orari
Nefrologji dhe Hemodializë
Prof. Myftar Barbullushi E Hënë 10.00 -12.00
D.SH.M. Merita Rroji E Hënë 10.00 -12.00
Dr. Matilda Imeraj E Hënë 12.00 -14.00
D.SH.M. Arjana Strakosha E Martë 10.00 -12.00
D.SH.M. Nevi Pasko E Martë 10.00 -12.00
Dr.Vilma Çadri E Martë 12.00 -14.00
Prof. Alma Idrizi E Mërkurë 10.00 -12.00
D.SH.M. Nereida Zeneli E Mërkurë 10.00 -12.00
Dr. Suela Mumajesi E Mërkurë 12.00 -14.00
D.SH.M.Saimir Seferi E Enjte 10.00 -12.00
D.SH.M. Eriola Bollëku E Enjte 12.00 -14.00
D.SH.M. Albana Gjyzari E Premte 10.00 -12.00
Dr. Ahmet Duraku E Premte 12.00 -14.00
Kardiologji I
Prof. Mimoza Lezha E Hënë 10.00 -14.00
D.SH.M.Majlinda Cafka E Martë 10.00 -14.00
D.SH.M. Albana Doko E Mërkurë 10.00 -14.00
Dr. Ina Refatllari E Enjte 10.00 -14.00
Dr. Vilma Paparisto E Premte 10.00 -14.00
Kardiologji II
D.SH.M. Daniela Teferici E Hënë 10.00 -14.00
Prof. Ass. Sokol Myftiu E Mërkurë 10.00 -14.00
Dr.Benard Shehu E Enjte 10.00 -14.00
Dr. Eritinka Shuperka E Premte 12.00 -14.00
Dermatologji
Prof. Ermira Vasili E Hënë 10.00-12.00
D.SH.M. Monika Fida E Hënë 12.00-14.00
Prof. Ass. Entela Shkodrani E Martë 10.00-12.00
D.SH.M. Alert Xhaja E Martë 12.00-14.00
D.SH.M. Etleva Jorgaqi E Mërkurë 10.00-12.00
Dr. Artan Dafa E Mërkurë 12.00-14.00
D.SH.M. Violeta Dajci E Enjte 10.00-12.00
Prof.Ass.Loreta Kuneshka E Enjte 12.00-14.00
D.SH.M. Migena Vargu E Premte 10.00-12.00
Dr. Artan Dafa E Premte 12.00-14.00
Kabineti i Dermatoskopisë E Hënë – E Premte 10.00-14:00
Gastrohepatologji
Prof. Bledar Kraja E Hënë 10.00-12.00
Prof. Jovan Basho E Hënë 12.00-14.30
Dr. Marsela Sina E Martë 10.00-12.00
Prof.Ass. Adriana Babameto E Martë 12.00-14.30
Prof. Ass. Ilir Bibolli E Mërkurë 10.00-12.00
Prof.Ass. Edite Sadiku E Mërkurë 12.00-14.30
Prof.Ass. Liri Cuko E Enjte 10.00-12.00
Prof. Jovan Basha E Enjte 12.00-14.30
Dr. Irgen Tafaj (Java I dhe Java e III e muajit) E Premte 10.00-12.00
Dr. Stela Taci (Java I dhe Java e III e muajit) E Premte 12.00-14.30
Dr. Eva Kici (Java II dhe Java IV e muajit) E Premte 10.00-12.00
Dr. Stela Taci (Java II dhe Java IV e muajit) E Premte 10.00-12.00
Dr. Floreta Kurti (Java II dhe Java IV e muajit) E Premte 12.00-14.30
Endokrinologji
Prof. Luljeta Cakerri E Hënë 10.00-12.00
Prof. Florian Toti E Hënë 12.00-14.00
Prof. Agron Ylli E Martë 10.00-12.00
D.SH.M. Violeta Hoxha E Martë 10.00-12.00
Dr. Marjeta Kermaj E Martë 12.00-14.00
Prof. Ass. Thanas Furreraj E Martë 12.00-14.00
Dr. Gerond Hysi E Mërkurë 10.00-12.00
Prof. Agron Ylli E Mërkurë 12.00-14.00
Dr. Marjeta Kermaj E Mërkurë 12.00-14.00
D.SH.M. Violeta Hoxha E Enjte 10.00-12.00
Prof. Ass. Thanas Furreraj E Enjte 12.00-14.00
Dr. Marjeta Kermaj E Enjte 12.00-14.00
Prof. Florian Toti E Premte 10.00-12.00
Dr. Gerond Hysi E Premte 12.00-14.00
Mjekësia Interne & HTA
D.SH.M.Ergita Nelaj E Hënë 10.00-12.00
Dr.Irida Kecaj E Hënë 12.00-14.00
Prof.Margarita Gjata E Martë 10.00-14.00
Dr.Eneida Hoxha E Martë 12.00-14.00
Dr.Ledio Collaku E Mërkurë 10.00-12.00
Dr.Somida Kuka E Mërkurë 12.00-14.00
Dr.Somida Kuka E Enjte 10.00-12.00
Dr.Ilir Gjermeni E Enjte 12.00-14.00
D.SH.M.Jola Klosi E Premte 10.00-14.00
Kirurgji Vaskulare
Dr. Petrika Gjergo E Hënë 11.00-13.00
Dr. Denis Kosovrasti E Martë 11.00-13.00
Prof. Ass. Edmond Nuellari E Mërkurë 11.00-13.00
Prof. Sokol Xhepa E Enjte 11.00-13.00
Dr.Albana Kenga E Premte 11.00-13.00
Urologji
Herion Dredha E Hënë 10.00-13.00
Aurel Janko E Martë 10.00-13.00
Rezart Xhani E Mërkurë 10.00-13.00
Eugent Tata E Mërkurë 10.00-13.00
Xhemal Keshi E Enjte 10.00-13.00
Gjergj Karamitri E Enjte 10.00-13.00
Bilbil Hoxha E Premte 10.00-13.00
Kirurgji e Përgjithshme 1
Dr. Inid Jorgoni E Hënë 10.00 -12.00
D.SH.M. Alma Llukacaj E Hënë 12.00- 14.00
D.SH.M. Myzafer Kaçaj E Martë 10.00 -12.00
D.SH.M.Rovena Bode E Martë 12.00 -14.00
Prof. Arvin Dibra E Mërkurë 10.00 -12.00
Dr. Drini Shehi E Mërkurë 10.00- 12.00
Dr.Arvit Llazani E Mërkurë 12.00- 14.00
Dr. Ardian Nelaj E Enjte 10.00 -12.00
Dr. Erjon Stojku E Enjte 10.00 -12.00
Prof.Ass.Sokol Paparisto E Enjte 12.00- 14.00
Dr. Astrit Xhemali E Premte 10.00 -12.00
D.SH.M. Henri Kolani E Premte 12.00- 14.00
Kirurgji 2 e Traktit Gastrointenstinal
Prof. Nikollaq Kaçani E Hënë 10.00-12.00
Dr. Devi Belalla E Hënë 12.00-14.00
Dr. Dritan Reovica E Martë 10.00-12.00
Prof. Arben Beqiri E Mërkurë 10.00-12.00
D.SH.M. Dariel Thereska E Mërkurë 12.00-14.00
D.SH.M. Gjergji Andrea E Enjte 10.00-12.00
D.SH.M. Endrit Shehu E Enjte 12.00-14.00
D.SH.M. Ibrahim Bruka E Premte 10.00-12.00
Dr. Ervin Gjerazi E Premte 12.00-14.00
Proktollogji
Dr. Enton Bollano Çdo ditë 09.30-10.30
Rheumatologji
Prof. Argjend Tafaj E Hënë 10.00-12.00
Prof. Ass. Dorina Serani E Hënë 12.00-14.00
Prof. Ass.Teuta Backa E Martë 10.00-12.00
D.SH.M. Artur Zoto E Martë 12.00-14.00
Prof. Argjend Tafaj E Mërkurë 10.00-12.00
Prof.Ass. Valbona Duraj E Mërkurë 12.00-14.00
Prof. Ass.Teuta Backa E Enjte 10.00-12.00
D.SH.M. Artur Zoto E Enjte 12.00-14.00
Prof. Ass. Dorina Serani E Premte 10.00-12.00
Prof.Ass. Valbona Duraj E Premte 12.00-14.00
Hematologji
Prof. Ass. Tatjana Caja E Hënë 13.00-16.00
Prof. Arben Ivanaj E Martë 13.00-16.00
Prof. Polikron Pulluqi E Mërkurë 13.00-16.00
Prof. Ass. Arjan Pushi E Enjte 13.00-16.00
Dr. Alma Cili E Premte (e parë/e tretë e muajit) 13.00-16.00
Dr. Adela Perolla E Premte (e dytë/e katërt e muajit) 13.00-16.00
Dr. Elsuarta Calliku E Premte (e tretë e muajit) 11.00-13.00
Djegie-Plastika
Prof. Gjergji Belba E Hënë 10.00-12.00
Dr. Gentian Zikaj E Hënë 12.00-14.00
Dr. Nardi Kola E Martë 12.00-14.00
D.SH.M. Vladimir Filaj E Mërkurë 10.00-12.00
Dr. Besnik Faskaj E Mërkurë 12.00-14.00
Dr. Gëzim Xhepa E Enjte 10.00-12.00
D.SH.M. Milosao Bazo E Enjte 12.00-14.00
D.SH.M. Sokol Isaraj E Premte 12.00-14.00
Imazheri
D.SH.M. Sandër Kola E Hënë 10.00-14.00
D.SH.M. Aurel Kopeci E Martë 10.00-14.00
D.SH.M. Deniona Nunci E Mërkurë 10.00-14.00
D.SH.M. Afrim Pirraci E Enjte 10.00-14.00
Dr.Stavri Muka E Premte 10.00-14.00
Kabineti i Provës Ushtrimore (Kardiologji1)
Dr.Vilma Paparisto E Hënë 10.00-14.00
Prof. Mimoza Lezha E Martë 10.00-14.00
D.SH.M. Majlinda Cafka E Mërkurë 10.00-14.00
Dr.Ervina Shirka E Enjte 10.00-14.00
Prof.Mimoza Lezha E Premte 10.00-14.00
Kabineti i Echokardiografisë
D.SH.M. Albana Doko E Hënë 10.00-14.00
D.SH.M. Daniela Teferici E Martë 10.00-14.00
D.SH.M. Daniela Teferici E Mërkurë 10.00-14.00
D.SH.M. Majlinda Cafka E Enjte 10.00-14.00
Dr. Ina Refatllari E Premte 10.00-14.00
Kabineti Anestezi – Kirurgji 2 Trakti Gastrointenstinal
Dr. Sokol Agolli E Hënë 11.00-13.00
Dr. Pranvera Dako E Martë 11.00-13.00
Dr. Arben Kerciku E Mërkurë 11.00-13.00
Prof.Ass. Krenar Lilaj E Enjte 11.00-13.00
Dr. Arber Jano E Premte 11.00-13.00
Kabineti Anestezi – Kirurgji 1 E Përgjithshme
Prof.Ass. Majlinda Dervishi, Dr.Anna Mandi Dhjetëditëshi I/ Muajit 12.00-13.00
Dr. Artur Hatia, Dr. Adriatik Kozeli Dhjetëditëshi II/ Muajit 12.00-13.00
Dr. Bilbil Rakipi, Dr. Nertila Koro Dhjetëditëshi III/ Muajit 12.00-13.00
Kabineti Anestezi – Djegie – Plastika
Prof.Ass. Monika Belba Dhjetëditëshi I/ Muajit 12.00-13.00
Dr. Albana Aleksi Dhjetëditëshi II/ Muajit 12.00-13.00
Dr. Ilir Nezha Dhjetëditëshi III/ Muajit 12.00-13.00
Kabineti Anestezi – Urologji
Agim Dyrmishi E Hënë 13.00-14.00
Fredi Bedalli E Martë 13.00-14.00
Haxhire Gani E Mërkurë 13.00-14.00
Agim Dyrmishi E Enjte 13.00-14.00
Fredi Bedalli E Premte 13.00-14.00
Kabineti Citologji
D.SH.M. Ilirian Laci E Martë 10.00-10.30
D.SH.M. Myzafer Kaçaj E Mërkurë 09.00-11.00
D.SH.M. Ilirian Laci E Enjte 10.00-10.30
D.SH.M. Myzafer Kaçaj E Premte 09.00-11.00

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e Spitalit Onkologjik

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin Onkologjik, ju lutemi, të kontaktoni në numrin e tel 04 2364 440.

Shërbimi MjekuKonsulent Ditët eKonsultave Orari
Vizitat për Kirurgjinë
Dr.Ibrahim Avdiu E Hënë 10.00 – 14.30
D.SH.M.Artan Bodeci E Martë 10.00 – 14.30
Dr. Ilirjan Naqellari E Mërkurë 10.00 – 14.30
Dr. Fatmir Tahiri E Mërkurë 10.00 – 14.30
Prof.Ass.Helidon Nina E Enjte 10.00 – 13.00
Dr. Ilirjan Naqellari E Enjte 13.00 – 14.30
Dr.Edmond Gashi E Premte 10.00 – 14.30
Vizitat për punktin e Gjinekologjisë
D.SH.M.Silvana Çeliku E Hënë 08.30 – 10.00
Dr.Euglent Hoxha E Hënë 10.00 – 12.00
Dr.Euglent Hoxha E Martë 08.30 – 10.00
Dr.Urana Prendi E Martë 10.00 – 12.00
D.SH.M.Silvana Çeliku E Mërkurë 08.30 – 10.00
Dr.Urana Prendi E Mërkurë 10.00 – 12.00
Dr.Euglent Hoxha E Enjte 08.30 – 10.00
Dr.Urana Prendi E Enjte 10.00 – 12.00
D.SH.M.Silvana Çeliku E Premte 08.30 – 10.00
Dr.Euglent Hoxha E Premte 10.00 – 12.00
Vizitat për punktin e Radioterapisë
Dr.Orges Spahiu E Hënë 10.00- 14.00
Dr.Orges Spahiu E Martë 10.00- 14.00
Dr.Enes Hafizi E Mërkurë 10.00- 12.00
Dr.Fatjona Kraja E Mërkurë 12.00- 14.00
Prof.Ass.ArianitKokobobo E Enjte 10.00- 14.00
Dr. Elvisa Kozma E Premte 10.00- 14.00
Dr.Erald Karalliu E Premte 12.00-14.00
Vizitat për punkti e Kimioterapisë
Prof.Ass.Dhurata Tarifa E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
D.SH.M. Anila Kristo E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr. Bledi Kreka E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr.Flutura Proko E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr. Enkelejda Cuedari E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr. Sabo Ademi E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr. Joana Millo E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr. Arjana Durbaku E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr. Sotiraq Senjo E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00
Dr. Alketa Pere E Hënë- E Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 10.00-14.00

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e Spitali Francez.

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin Francez, ju lutemi, të kontaktoni në numrat e tel 04 2349 293, 0800 28 28, 04 2349 217

Shërbimi Mjeku Konsulent Ditët e Konsultave Orari
ORL1 (Onkologji/Rinologji)
Prof.Ass. Besim Boçi E Hënë 08.00 -10.00
Dr. Roven Sinani E Hënë 10.00-12.00
D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari E Martë 09.00-10.00
Prof.Ass. Besim Boçi E Martë 11.00-13.00
Dr. Roven Sinani E Merkurë 09.00-11.00
Prof.Ass. Besim Boçi E Enjte 08.00-10.00
D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari E Enjte 09.00-11.00
Prof.Ass. Besim Boçi E Premte 09.00-12.00
ORL 2 (ORL)
D.SH.M. Fatos Dodbiba E Hënë 09.00-12.00
Dr. Roven Sinani E Hënë 11.00-12.00
Prof.Ass. Suela Sallavaci E Hënë 09.00-11.00
Dr. Klevis Thomai E Hënë 12.00-14.00
D.SH.M. Evis Bendo E Hënë 09.00-12.00
D.SH.M. Jetmira Fejza E Hënë 09.00-11.00
Prof.Ass. Besim Boçi E Martë 11.00-13.00
Dr.Julian Dervishaj E Martë 11.00-13.00
Prof.Ass. Birkena Qirjazi E Martë 11.00-13.00
D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari E Martë 11.00-12.00
Prof.Ass. Birkena Qirjazi E Martë 11.00-13.00
Prof.Ass. Besim Boçi E Merkurë 11.00-13.00
D.SH.M. Jetmira Fejza E Merkurë 09.00-11.00
Dr. Klevis Thomai E Merkurë 11.00-13.00
D.SH.M. Evis Bendo E Merkurë 09.00-12.00
Prof.Ass. Birkena Qirjazi E Merkurë 09.00-12.30
D.SH.M. Xhevahir Hoxhallari E Enjte 11.00-12.00
Prof.Ass. Suela Sallavaci E Enjte 09.00-12.00
Dr. Bledi Nini E Enjte 11.00-12.00
D.SH.M. Orjeta Tonuzi E Enjte 09.00-12.00
D.SH.M. Fatos Dodbiba E Premte 09.00-14.00
Prof.Ass. Suela Sallavaci E Premte 10.30-12.00
D.SH.M. Evis Bendo E Premte 09.00-10.30
ORL 3 (Endoskopi)
Dr. Bledi Nini E Hënë 08.00-10.00
Dr. Klevis Thomai E Hënë 12.00-14.00
D.SH.M. Orjeta Tonuzi E Martë 10.00-12.00
Dr. Klevis Thomai E Merkurë 11.00-13.00
Prof.Ass. Besim Boçi E Enjte 08.00-12.00
Dr. Roven Sinani E Premte 11.00-13.00
Audiologji
Prof.Ass. Birkena Qirjazi E Martë 09.00-11.00
Prof.Ass. Birkena Qirjazi E Merkurë 09.00-12.30
Prof.Ass. Suela Sallavaci E Enjte 09.00-12.00
Vestibulometri
D.SH.M. Evis Bendo E Hënë 09.00-12.00
D.SH.M. Evis Bendo E Merkurë 09.00-12.00
D.SH.M. Evis Bendo E Enjte 09.00-12.00
D.SH.M. Evis Bendo E Premte 10.30-12.00
Otologji
D.SH.M. Jetmira Fejza E Hënë 09.00-11.00
D.SH.M. Jetmira Fejza E Merkurë 09.00-11.00
ABR
Prof.Ass. Birkena Qirjazi E Premte 08.30-09.30
Okulistika
Okulistikë 1 e Përgjithshme Prof.Pajtim Lutaj E Hënë 08.00 -11.00
Seg.Anteriore (OP1) Prof.Ass. Vilma Mema E Hënë 09.00 -11.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Anila Monka E Hënë 11.00 -12.30
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Eralda Leci E Hënë 12.30 -13.30
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Matilda Islamaj E Hënë 13.30 -14.30
Okulistikë e Përgjithshme Dr.Ilir Arapi E Hënë 14.30 -15.30
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Amarildo Belshi E Martë 08.00-09.00
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Eralda Leci E Martë 08.00-09.00
Okulistikë e Përgjithshme Dr.Ilir Arapi E Martë 09.00- 10.00
Okulistikë e Përgjithshme Prof.Ass. Vilma Mema E Martë 10.00-12.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M.Arjeta Grezda E Martë 12.00-13.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Anila Monka E Martë 13.00-14.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Amarildo Belshi E Mërkurë 08.00- 09.00
Seg.Anteriore (OP1) Prof.Pajtim Lutaj E Mërkurë 08.00-11.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M.Arjeta Grezda E Mërkurë 09.30-11.30
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Julinda Jaho E Mërkurë 12.30-13.30
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Alketa Tandili E Mërkurë 13.30-14.30
Okulistikë e Përgjithshme Dr.Ilir Arapi E Enjte 08.30-09.30
Okulistikë e Përgjithshme Prof.Ass. Vilma Mema E Enjte 09.30-11.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Anila Monka E Enjte 11.00-12.00
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Eralda Leci E Enjte 12.00-13.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Alketa Tandili E Enjte 13.00-14.00
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Matilda Islamaj E Enjte 14.00-15.00
Seg.Anteriore (OP1) Prof.Pajtim Lutaj E Premte 08.00-11.00
Okulistikë e Përgjithshme Prof.Ass. Vilma Mema E Premte 09.00-11.00
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Eneda Rustemi E Premte 11.00-12.00
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Julinda Jaho E Premte 12.00-14.00
Okulistikë e Përgjithshme D.SH.M. Alketa Tandili E Premte 13.00-14.00
Okulistikë e Përgjithshme Dr. Matilda Islamaj E Premte 14.00-15.00
Okulistikë 2:
Vitreo-Retina Prof.Ass.Ali Tonuzi E Hënë 10.00-12.00
Ret.Diabetike Prof.Ass.Vilma Mema E Hënë 11.00-12.00
Vitreo-Retina Prof.Ass.Ali Tonuzi E Martë 09.00-11.00
Ret.Diabetike Prof.Ass.Vilma Mema E Martë 11.00-12.00
Uveitet Dr.Ilir Arapi E Martë 10.30-12.00
Ret.Diabetike Prof.Ass.Vilma Mema E Mërkurë 09.00-11.00
Vitreo-Retina Prof.Ass.Ali Tonuzi E Enjte 09.00-11.00
Ret.Diabetike Prof.Ass.Vilma Mema E Enjte 11.00-13.00
Okulistikë3: Glaukoma Oftalmopediatri-Strabizmologji Neurooftalmologjia
Dr. Eneda Rustemi E Hënë 08.00-10.00
D.SH.M.Arjeta Grezda E Martë 09.00-11.00
D.SH.M. Alketa Tandili E Martë 12.00-14.00
D.SH.M.Arjeta Grezda E Mërkurë 11.30-13.30
Dr. Julinda Jaho E Mërkurë 10.00-12.00
D.SH.M. Alketa Tandili E Mërkurë 10.00-13.00
D.SH.M. Alketa Tandili E Enjte 10.00-13.00
Dr. Eneda Rustemi E Premte 09.00-11.00
Dr. Julinda Jaho E Premte 10.00-11.00
Okulistikë4: Okuplastika, Rrugët lakrimale&Kornea
D.SH.M. Amarildo Belshi E Hënë 08.00-10.00
Dr. Eralda Leci E Hënë 11.00-12.00
Dr. Matilda Islamaj E Hënë 12.00-13.00
D.SH.M. Anila Monka E Martë 10.00-11.00
D.SH.M. Amarildo Belshi E Enjte 08.00-10.00
D.SH.M. Anila Monka E Enjte 10.00-11.00
Dr. Matilda Islamaj E Enjte 11.00-13.00
OMF
OMF 2 Dr.Sh. M. Jakup Vrioni E Hënë 08.30 – 11.30
OMF 1 Dr. Sh. M. Andis Qendro E Hënë 09.00 – 12.00
OMF 3 Prof.Ramazan Isufi E Hënë 12.00 – 14.00
OMF 2 Dr.Sh. M. Jakup Vrioni E Martë 08.30 – 11.30
OMF 3 Dr.Sh. M. Algen Isufi E Martë 11.00 – 14.00
OMF 3 Dr.Sh. M. Algen Isufi E Mërkurë 08.30 – 11.30
OMF 2 Dr. Arlind Myftari E Mërkurë 08.30 – 11.30
OMF2 Dr.Sh. M. Jakup Vrioni E Mërkurë 11.00 – 14.00
OMF 1 Dr. Sh. M. Andis Qendro E Enjte 08.30 – 11.30
OMF 1 Dr. Arlind Myftari E Enjte 11.30 – 14.30
OMF 3 Prof.Ramazan Isufi E Premte 08.00 – 11.00
OMF 2 Dr. Arlind Myftari E Premte 11.00 – 14.00

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e PAI-t të Neuroshkencës.

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin e Neuroshkencës, ju lutemi, të kontaktoni në numrat e tel e tel 04 2349 244 dhe 04 2349 246.

Shërbimi Mjeku Konsulent Ditët e Konsultave Orari
Neurologji
Neurologji D.SH.M. Sokrat Xhaxho E Hënë 09.00 – 15.00
Neurologji D.SH.M. Drini Dobi E Hënë 09.00 – 15.00
Riaftësim Dr. Llazara Bozo E Hënë 09.00 – 15.00
Riaftësim B.Sc. Akil Padhopuli E Hënë 09.00 – 15.00
Logopedi Prof. Suzana Gjeci E Hënë 09.00 – 15.00
Neurologji Prof. Jera Kruja E Martë 09.00 – 15.00
Neurologji D.SH.M. Genc Struga E Martë 09.00 – 15.00
Riaftësim Dr. Llazar Bozo E Martë 09.00 – 15.00
Neurologji D.SH.M. Altin Kuqo E Mërkurë 09.00 – 15.00
Neurologji Prof. Mira Rakacolli E Mërkurë 09.00 – 15.00
Neuroradiologji D.SH.M. Arben Rroji E Mërkurë 09.00 – 15.00
Riaftësim B.Sc. Roland Pargjitani E Mërkurë 09.00 – 15.00
Neurologji Prof. Jera Kruja E Enjte 09.00 – 15.00
Neurologji D.SH.M. Florian Dashi E Enjte 09.00 – 15.00
Riaftësim Euklent Kadesha E Enjte 09.00 – 15.00
Neurologji Prof. Mira Rakacolli E Premte 09.00 – 15.00
Neurologji D.SH.M. Sokrat Xhaxho E Premte 09.00 – 15.00
Neuroradiologji D.SH.M. Eugen Enesi E Premte 09.00 – 15.00
Logopedi Prof. Suzana Gjeci E Premte 09.00 – 15.00
Neurokirurgji
Neurokirurgji D.SH.M. Artid Lame E Hënë 09.00 – 15.00
Neuro-onkologji Prof. Gentian Kaloshi E Hënë 09.00 – 15.00
Anestezi Dr. Mithat Demneri E Hënë 09.00 – 15.00
Neurokirurgji Prof. Ass. Arsen Seferi E Martë 09.00 – 15.00
Neuroradiologji D.SH.M.Eugen Enesi E Martë 09.00 – 15.00
Anestezi D.SH.M. Klit Pilika E Martë 09.00 – 15.00
Neurokirurgji Prof.Ass. Artur Xhumari E Mërkurë 09.00 – 15.00
Neuro-onkologji Prof. Gentian Kaloshi E Mërkurë 09.00 – 15.00
Anestezi Dr. Mithat Demneri E Mërkurë 09.00 – 15.00
Neurokirurgji Prof.Ass. Ritvan Alimehmeti E Enjte 09.00 – 15.00
Neurokirurgji D.SH.M. Elvis Dervishi E Enjte 09.00 – 15.00
Anestezi D.SH.M. Klit Pilika E Enjte 09.00 – 15.00
Neurokirurgji Prof. Mentor Petrela E Premte 09.00 – 15.00
Neuro-onkologji Prof. Gentian Kaloshi E Premte 09.00 – 15.00
Anestezi Dr. Mithat Demneri E Premte 09.00 – 15.00
Psikiatri
Adultë D.SH.M. Anila Hashorva E Hënë 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Anita Pilika E Hënë 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Irena Thoma E Hënë 09.00 – 14.00
Adultë Prof. Vuksan Kola E Martë 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Pasho Maksuti E Martë 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Fatbardha Myslymaj E Martë 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Fatime Elezi E Mërkurë 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Anila Hashorva E Mërkurë 09.00 – 14.00
Adultë Dr. Lefter Sinani E Mërkurë 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Irena Thoma E Enjte 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Pasho Maksuti E Enjte 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Vjollca Dimoshi E Enjte 09.00 – 14.00
Adultë Dr. Lefter Sinani E Premte 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Anita Pilika E Premte 09.00 – 14.00
Adultë D.SH.M. Fatbardha Myslymaj E Premte 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Dr.Brikena Allkoja E Hënë 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Valmira Skendi E Hënë 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Prof.Ass.Valbona Alikaj E Martë 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Dr.Brikena Allkoja E Martë 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Prof.Ass.Valbona Alikaj E Mërkurë 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Valmira Skendi E Mërkurë 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Prof.Ass.Ariel Como E Enjte 09.00 – 14.00
Fëmijë – Adoleshentë Prof.Ass.Valbona Alikaj E Enjte 09.00 – 14.00

Lista me emrat dhe ditët e konsultave për mjekët e PAI-t të Spitalit Infektiv.

Për t’u informuar mbi konsultat në Spitalin Infektiv, ju lutemi, të kontaktoni në numrin e tel 04 2349 187, 04 2349 217

Sëmundjet Infektive
Prof. Arjan Harxhi E Hënë 10:00-14:00
Prof. Pëllumb Pipero E Martë 10:00-14:00
Prof.Ass. Najada Como E Mërkurë 10:00-14:00
Prof.Ass. Tritan Kalo E Enjte 10:00-14:00
Prof. Ass. Klodiana Shkurti E Premte 10:00-12:00
D.SH.M. Entela Kolovani E Premte 12:00-14:00
Alergologji
Prof.Ass. Mehmet Hoxha E Hënë 10.30-12.30
Prof.Ass. Ervin Mingomataj E Hënë 12.30-14.30
Prof. Alfred Priftanji E Martë 10.30-12.30
D.SH.M. Eris Mesonjesi E Martë 12.30-14.30
Prof. Etleva Qirko E Mërkurë 10.30-12.30
Prof.Ass. Mehmet Hoxha E Mërkurë 12.30-14.30
Prof. Alfred Priftanji E Enjte 10.30-12.30
D.SH.M. Eris Mesonjesi E Enjte 12.30-14.30
Prof. Etleva Qirko E Premte 10.30-12.30
Prof.Ass. Ervin Mingomataj E Premte 12.30-14.30