Në pak muaj, ndryshime rrënjësore edhe në shërbimin e Dermatologjisë në QSUT të braktisur e të lënë krejtësisht në harresë.

04/06/2015

Në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” (QSUT) punojmë përditë për përmirësimin e cilësisë së shërbimeve dhe treguesve spitalorë të këtij institucioni. Puna në qendrën më të madhe universitare spitalore në vend lidhet jo vetëm me përmirësimin e cilësisë së kujdesit shëndetësor, por edhe kohën kushtuar pacientit, dhe të gjithë elementët e tjerë që plotësojnë këtë shërbim.

 

Në Shërbimin e Dermatologjisë për vitin 2014 janë trajtuar gjithsej 2440 pacientë ambulatorë dhe shërbimet që ofrohen janë:

 • Kabineti i dermatoskopisë (diagnostikimi i kancerit të lëkurës);
 • Kabineti i fototerapisë, UVA-UVB;
 • Kabineti i kryoterapisë;
 • Kabineti i ndjekjes së pacientëve me sëmundje buloze;
 • Kabineti i ndjekjes së pacientëve psoriatike dhe artrit psoriatik.

Ekzaminimet:

 

 • Dermatoskopi,
 • Fotoskopi,
 • Llamba me zmadhim (për problemet e thella të lëkurës)

Procedurat që realizohen në këtë shërbim:

 

 • Ambulatore,
  • Dhoma e mjekimit
 • Spitalore
  • Mikrokirurgjia
  • Fototerapia
  • Dermatoskopia
  • Kryoterapia

Punojmë çdo ditë për të përmirësuar kujdesin ndaj pacientëve tanë.

Posted in Lajme by admin qsut