Marrëveshje për Klinikën e Kardiokirurgjisë midis QSUT dhe QKUK

08/11/2014

U firmos marrëveshja ndërmjet Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë dhe Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, për klinikën e kardiokirurgjisë.

Mjekët e Tiranës do të kryejnë pjesën më të madhe të ndërhyrjeve kardiologjike në spitalin e Prishtinës për vitin në vazhdim dhe 2015.

Posted in Lajme by admin qsut