D.SH.M. Laurant Kollcaku

D.SH.M. Laurant Kollcaku, Mjek Shërbimi

D.SH.M. Laurant Kollcaku

Specialiteti: Mjek Pediater / Endokrinolog

Punon pranë: Shërbimi i Sëmundjeve Pediatrike Gastroenterohepatologjike dhe Neurologjike

Pozicioni i punës:

Ushtron aktivitetin prej vitit:

Office Location

Spitali Pediatrik
QSUT “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë
Telefon: 042 349480