Investimi i ri në Qendrën e Hemodializës QSNUT

18/07/2019

Investimi i ri në Qendrën e Hemodializës QSNUT, tani pacientët e marrin këtë shërbim cilësor, në kohë dhe afër vendbanimit.
1302 pacientë e marrin shërbimin falas, me kushte dhe standarde bashkëkohore në gjithë vendin.

Posted in Lajme by admin qsut