Instalimi i Rezonancës së re 3T në QSUNT

22/12/2018

 

 

 

Po përfundon instalimi i Rezonancës së re 3T në QSUNT, pajisje e fjalës së fundit të teknologjisë, e vetmja në vend.

Kjo aparaturë përmirëson nivelet e diagnostikës dhe rrit cilësinë e shërbimit mjekësor për pacientët.

Një investim i qeverisë shqiptare në vlerën prej 1.1 milion euro për 2018.

Posted in Lajme by admin qsut