Fondacioni “Zonja e Këshillit të Mirë” i ka dhuruar Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 8 elektrokardiograma

14/05/2019

Fondacioni “Zonja e Këshillit të Mirë” i ka dhuruar Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 8 elektrokardiograma për të fuqizuar shërbimin ndaj pacientëve që vuajnë nga probleme kardiake. Falenderojmë donatorët tanë si dhe shprehim gatishmërinë tonë për bashkëpunime të tjera në të ardhmen në fushën e Mjekësisë!

Posted in Lajme by admin qsut