Ekipi i mjekëve të spitalit Onkologjik në QSUNT, drejtuar nga Prof. Ass.Helidon Nina, mbështetur nga mjekët italianë, kanë realizuar me sukses rikonstruksionin e gjirit përmes teknikave më inovatore

31/10/2019

Për herë të parë në shërbimin publik ekipi i mjekëve të spitalit Onkologjik në QSUNT, drejtuar nga Prof. Ass.Helidon Nina, mbështetur nga mjekët italianë, kanë realizuar me sukses rikonstruksionin e gjirit përmes teknikave më inovatore që përdoren sot në botë, me aplikimin e teknikës së protezës prepektorale dhe linfonoduli sentinel në axille me lëndë radioactive, tek një 37 vjeçare e diagnostikuar me kancer gjiri.

Posted in Lajme by admin qsut