Two Columns

Double Sidebars

Dr. Irma Hajdari, mjeke pediatre pranë Urgjencës pediatrike, QSUNT Çfarë është Gastroenteriti? Gastroenteriti është inflamacioni akut i stomakut dhe zorrëve që

Intervistë me D.SH.M Sonila Tomori, Mjek Psikiatër për fëmijë e adoleshentë pranë Shërbimit të Pediatrisë së Specialiteteve I, QSUNT. Thelbi i diagnozës së c

Dr. Andrin Tahiri, Shef Shërbimi i Toksikologjisë Klinike Si paraqitet situata e helmimeve kryesisht nga ushqimi gjatë kësaj periudhe ? Stina e verës është peri

Prof.Ass Loreta Kuneshka, mjeke dermatologe pranë Shërbimit të Pediatrisë së Specialiteteve 1 Me ardhjen e stinës së verës një nga patologjitë që shtohet në mos

D.SH.M Andi Kaçani, mjek kardiokirurg pranë Shërbimit të Kardiokirurgjisë, QSUNT Të kesh një problem kardiak tashmë nuk është më diçka jo e zakontë pasi sipas t

D.SH.M Anila Harshova, mjeke pranë Shërbimit Psikiatrik, PAI i Neuroshkencës, QSUNT Skizofrenia ёshtё njё nga sёmundjet mё tё rёnda tё shёndetit mendor. Kostoja