Aida Bushati

Aida Bushati, Mjek Shërbimi

D.Sh.M. Aida Bushati

Specialiteti: Pedagog -DSHM

Punon pranë: Shërbimi i Sëmundjeve Pediatrike Gastroenterohepatologjike dhe Neurologjike

Pozicioni i punës:

Ushtron aktivitetin prej vitit:

Office Location

Spitali Pediatrik
QSUT “Nënë Tereza”
Rruga e Dibrës, Nr. 372, Tiranë
Telefon: 042 349422
Email: aida_bushati@yahoo.it
[tabs class=””] [tab title=”Curriculum”]
Edukimi profesional
Specializimi
Kualifikime
[/tab] [tab title=”Publikime”][/tab] [/tabs]